fbpx

Șase craioveni s-au bătut în plină stradă!

Scandal aproape de păcănele: cei șase tineri au dat cu fuga în rivali!

Scandalul a avut loc noaptea trecută în zona unei săli de jocuri din Bănie între șase bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 33 de ani, toți din Craiova. Potrivit IPJ Dolj, polițiști din cadrul Sectiei 4 Poliție Craiova, în timp ce patrulau pe strada Constantin Brancuși, au observat trei persoane care alergau spre Bulevardul „Nicolae Titulescu”. Aceștia au fost legitimați și astfel s-a aflat despre conflictul în care au fost implicați.

„Cei în cauză au fost legitimați de polițiști, care au stabilit că aceștia ar fi fost implicați într-un conflict izbucnit în zona unei săli de jocuri din Craiova. Astfel, în urma cercetărilor efectuate, au fost identificați șase bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 33 de ani, toți din Craiova, care ar fi fost implicați în acest incident. Până in prezent nu au fost reclamate agresiuni fizice, persoanele implicate adresându-și amenințări cu acte de violență”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Polițiștii continuă cercetările în vederea lămuririi stării de fapt și a identificării tuturor persoanelor implicate în altercație, fiind intocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de amenințare.

Accident grav pe străzile Olteniei: un tir s-a făcut praf!

FC Argeș – Craiova: notele alb-albaștrilor!

Cârțu, invidios pe CFR: președintele Craiovei le-ar ceda prima poziție clujenilor

Rotaru, convins de Bergodi să transfere o rezervă: „E important să avem posturile dublate”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0