-3.9 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

Becali a dat lovitura în afaceri: „Dacă trăiește cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani”

Țara arde și Becali își mărește averea! Latifundiarul nu se mai oprește din fabricat bani

Becali a câștigat lozul cel mare în afaceri! Chiar dacă România trece printr-o criză economică mai mare ca niciodată și prețurile au explodat mai ceva ca centrala de la Cernobîl, Becali dă lovitură după lovitură și nu ratează nicio ocazia să își mărească averea. Fiica cea mare a afaceristului a prealuat frâiele afacerii și împreună cu soțul ei construiesc peste 100 de apartamente pe unul din terenurile omului de afaceri:

„Ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro. Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e, și atunci dacă tot e am zis hai să ne apucăm să facem”, a declarat Becali, potrivit antena3.ro.

Astfel, Gigi Becali are o avere estimată între 350 și 400 de milioane de euro, potrivit celui mai recent Top 300 Capital. Latifundiarul se situează pe locul 12 în topul celor mai bogați oameni din țară și pe poziția a treia în clasamentul românilor din sport, potrivit cancan.ro.

„Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta n-o știe nimeni! Nici eu nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama. Pământul lui Gigi costă acum 300 de euro metrul, sub 250 de euro nu se vinde. În doi-trei ani, se vinde cu 800 de euro. Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani”, a declarat Dumitru Dragomir, la Prosport Live.

Doi polițiști de la Rutieră au fost prinși în timp ce luau mită!

Drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire, la Rânca! Viscolul îngreunează situația

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles