fbpx

Becali a pus ochii pe trei alb-albaștri înainte de Craiova-FCSB!

Patronul bucureștenilor știe care sunt cei trei jucători din Bănie în care ar investi: „Sunt fotbaliști de clasă. Dacă nu iau bănuțul.. nu mă interesează

Gigi Becali și-a făcut deja un obicei să laude sau să vorbească despre eventuale transferuri, înainte ca echipa pe care o finanțează să dea piept cu formația la care evoluează fotbaliștii despre care vorbește. A venit și rândul Craiovei. În Bănie sunt trei olteni ce i-au luat ochii patronului de la FCSB, cu puțin timp înainte ca cele două rivale să dea piept pe „Ion Oblemenco.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Se pare că doi dintre alb-albaștri ar reprezenta o investiție de viitor pentru Becali, cel ce este cunoscut pentru visul pe care îl are: Să-i vândă pe Man și Coman pe zeci de milioane. Această dorință vine în contextul în care FCSB nu joacă mare lucru, iar cei doi jucători nu au arătat că pot trage echipa după ei. Totodată, rezultatele din cupele europene nu-i prea recomandă. Astfel, pe lângă cei doi tineri de la Craiova, Gigi Becali a pus ochii pe pe un veteran al Ligii 1, cel pe care îl consideră cel mai bun dintre craioveni.

Sunt jucători la Craiova, Mihăilă și Cicâldău, care sunt fotbaliști de clasă. M-ați întrebat dacă-mi place cineva, eu am zis doi. Nu pot să spun de alții că nu-s buni. Dar, Nistor e cel mai bun dintre toți, na! Dacă mă întrebați! Eu când vorbesc de jucători de valoare, vorbesc de fotbaliști tineri, că să iau bani. Nistor are valoare, nu poți să spui că nu e valoros. Dar la mine e bănuțul, mă! Dacă nu iau bănuțul.. nu mă interesează”, a spus Gigi Becali.

Meciul Craiova-FCSB va fi duminică, de la ora 21:00

În 3 minute poți să vezi și: Craiova-FCSB: Primul 11 al lui Cristiano Bergodi!

 Mihăilă se asteaptă la un meci mare: “Atuul nostru este echipa, s-a văzut că suntem uniţi”

Cele două dileme ale lui Bergodi înainte de Craiova – FCSB!

Adrian Petre îi pune gând rau Craiovei: “Știu ce pot, cât mă antrenez”

FCSB va avea un nou capitan: „O să joace mai mult”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
Becali a pus ochii pe trei alb-albaștri înainte de Craiova-FCSB!
Article Name
Becali a pus ochii pe trei alb-albaștri înainte de Craiova-FCSB!
Description
Patronul bucureștenilor știe care sunt cei trei jucători din Bănie în care ar investi: „Sunt fotbaliști de clasă. Dacă nu iau bănuțul.. nu mă interesează”
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0