Becali, aproape să dea lovitura în fața lui Mihai Rotaru!

Oltenii vor pierde foarte mulți bani dacă Becali reușește mișcarea! Mai bine îl lua pe Tiago!

UPDATE, FCSB a reacţionat după ce au fost publicate informaţiile potrivit cărora compania Betano devine sponsorul vicecampioanei. Potrivit comunicatului clubului bucureștean, actualul sponsor principal, City Insurance, rămâne numărul 1 din grupul partenerilor echipei roş-albastre, dar, totodată, Betano se va asocia în aceste zile cu formaţia patronată de George Becali, iar numele casei de pariuri va apărea pe tricourile celor de la FCSB, deasupra numărului de joc. City Insurance rămâne sponsor principal şi în următorii doi ani.

Potrivit prosport.ro, FCSB a semnat un contract de sponsorizare cu Betano, compania care activează în domeniul pariurilor sportive. În același timp, Craiova are contract cu aceeași companie din anul 2017.

Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) interzice ca două sau mai multe cluburi din aceeaşi competiţie să aibă pe echipamentul de joc acelaşi sponsor. Așadar, cel mai probabil, unul dintre cluburi va rupe contractul.

Betano vrea să semneze cu noi, dar nu se poate să luăm un milion de la ei pentru că şi Craiova are acelaşi sponsor şi se interpretează. Regulamentele nu permit asta”, a spus Becali, potrivit sursei citate.

Chiar în meciul direct dintre cele două formații, Craiova a evoluat cu sponsorul pe piept, dar în cazul în care Betano va vrea ca bucureștenii să-i poarte sigla, potrivit regulamentului, alb-albaștrii vor fi nevoiți să renunțe la aceasta.

Este posibil ca banii de la compania din domeniul pariurilor să ajungă în continuare în Bănie, dar fără ca aceasta să apară pe echipamente și, automat, banii ar fi considerabil mai puțini. În cel mai rău caz, Mihai Rotaru va fi nevoit să rezilieze contractul, dacă FCSB va fi preferată în detrimentul Craiovei. Gigi Becali nu s-a ales cu Tiago, după ce l-a cedat pe Bălașa, dar dacă le suflă craiovenilor sponsorul, va ieși mult mai bine pe plan financiar.

În 3 minute poți să vezi și: Peluza Nord Craiova, una dintre cele mai spectaculoase galerii din lume!

Pițurcă nu scapă de Fortes! Predator revine în Bănie!

Exclusiv! Reacția primarului Genoiu după ce Pițurcă a amenințat că mută echipa!

Sar scântei în Bănie! „Am vorbit și cu domnul Rotaru!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0