fbpx

Bera Bera le-a scos oltencelor handbalul din cap! SCM Craiova, în cădere liberă!

Deținătoarea Cupei EHF a fost umilită în Spania! Elevele lui Bogdan Burcea au luat un sac de goluri de la Bera Bera și au reușit să nu marcheze timp de 11 minute! Scorul final nu poate decât să tragă un semnal de alarmă pentru viitorul trupei din Bănie!

Partida a început bine pentru Craiova. Oltencele au avut inițiativă și s-au detașat în două rânduri la trei puncte de adversare (3-6 și 4-7). Trupa din Bănie a pierdut din avânt rapid, iar spanioloaicele nu au iertat. Scorul a ajuns la egalitate, 9-9, iar de acolo, Bera Bera a părut că joacă singură. Gazdele s-au desprins la 7 goluri (16-9), iar SCM a ratat din toate pozițiile. În minutul 25, suporterii spanioli asigurau fundalul sonor, timp în care craiovencele duceau mingea în preajma porții adverse și reușeau să înscrie, după 11 minute fără gol (16-10). Formația din Spania a restabilit imediat diferența de 7 puncte (17-10). Prima repriză s-a încheiat cum nu se putea mai rău pentru SCM. Gazdele au marcat din nou, iar la pauză, scorul dintre cele două echipe a fost 18-10.

Repriza secundă a început în aceeași notă în care s-a terminat prima. Bera Bera a înscris (19-10), dar Craiova a restabilit imediat diferența de 8 puncte (19-11). Ibericele au început să rateze, însă oltencele nu au profitat de situație. Gazdele și-au revenit și au dus din nou scorul la nouă puncte distanță (20-11), apoi la zece (21-11), iar mai apoi, la unsprezece (22-11). SCM a marcat (22-12), dar la fel a făcut și formația din Spania (23-12). Coșmarul a continuat pentru oltence. În minutul 41, leoaicele, așa cum le numesc fanii, erau conduse cu scorul de 25-13. Situația nu a devenit jenantă doar pentru SCM, ci și pentru handbalul românesc. Craiova este a doua echipă din România care se face de râs în grupele Cupei EHF, în interval de o săptămână. Până la finalul partidei, chinul deținătoarei trofeului a continuat, iar meciul s-a încheiat, scor 32-21.

Pentru Craiova urmează un super meci. În Sala Polivalentă ajunge campioana României, CSM București, iar forma pe care au arătat-o elevele lui Burcea nu este deloc încurajatoare pentru formația din Bănie. SCM primește replica bucureștencelor marți, 15 ianuarie.

Foto: SCM Craiova

Citește și: Cifrele nu mint: Mitrita e cel mai bun din Liga 1!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0