fbpx

Cârțu a țipat la jucători. Bergodi a țipat la Cârțu. S-au împăcat imediat!

Craiova a trecut pe primul loc în clasament, dar meciul s-a încheiat cu un moment tensionat intre antrenor și președinte.  

Oltean autentic, Sorin Cârțu a țipat la jucători pe parcursul meciului de la Mediaș, nemulțumit de atitudinea unora dintre aceștia la anumite faze. Cristiano Bergodi a răbufnit la final, simțindu-și autoritatea subminată și a țipat, la rândul său, la președintele clubului oltean. La interviurile de la finalul meciului, italianul a preferat diplomația, spunând că nu există un conflict cu Sorianccio.

Cristiano Bergodi: „Accidentarea lui Bălașa nu ne-a îngrijorat, Cosic a jucat foarte bine. Chiar dacă nu am jucat în unele momente așa bine, am avut ocazii foarte bune. Și ei au lovit bara. Nu a fost așa un meci frumos, dar important e că am câștigat și nu a fost ușor. După eliminare ar fi trebuit să ținem mingea mai mult, să jucăm și pe benzi. În general am avut ocazii bune, puteam câștiga cu mai multe goluri. Dar și Gaz Metan a jucat bine. Am ratat și noi mult și asta mă îngrijorează un pic. Repet, nu am făcut un meci frumos, dar e important că e a patra victorie. Nu am țipat la Sorin Cârțu, nu s-a întâmplat nimic”.

Cartu e si de diplomat si zice ca nu e conflict cu Bergodi: „Nu cred, eu cu Cristiano ce să avem. Ce indicații să dau eu? Erau ultimele minute, toată lumea strigă în tribună. Eu la meciuri sunt suporter, nu am treabă cu antrenorul. „Dă în ea! Fă așa”. Nu cred că l-am enervat. Eu nu știu nimic absolut de nicio chestie. Eu am voce mai groasă, dar în niciun caz nu m-am băgat…”

Alexandru Cicâldău:  „Ne bucurăm că am câștigat toate cele 4 meciuri. Avem în continuare alte 4 meciuri, trebuie să le luăm pe rând. Știam că la Mediaș ne va aștepta un meci greu, știam că au jucători buni. Meciul cu FCSB e ca oricare altul, jucăm acasă, trebuie să învingem. Acum suntem la mâna noastră”.

Andrei Ivan: „Suntem foarte motivați în fiecare meci, vrem să câștigăm de fiecare dată și să ne batem la titlu. Chiar dacă nu marchez, îmi ajut mult echipa, vreau să câștigăm.  Asta e important. Vor veni și golurile mele. Azi Mirko a făcut un meci bun.  Trebuie să reușim cu FCSB a cincea victorie la rând”.

În 3 minute poți să vezi și: Totul pentru titlu: vine Tamaș!

 Finala Cupei României nu se mai joacă la Craiova!

 Primul fotbalist din Liga 1 infectat cu COVID-19!

E oficial: Emil Săndoi a semnat și e gata să îngroape Dinamo!

Cârțu surprinde: „E cea mai importantă victorie din 2014 și până acum”

Olguța Vasilescu, șefa galeriei politice: “Craiova merită campionatul!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.
Summary
Cârțu a țipat la jucători. Bergodi a țipat la Cârțu. S-au împăcat imediat!
Article Name
Cârțu a țipat la jucători. Bergodi a țipat la Cârțu. S-au împăcat imediat!
Description
Craiova a trecut pe primul loc în clasament, dar meciul s-a încheiat cu un moment tensionat între antrenor și președinte.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0