-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Bia Khalifa și-a schimbat orientarea sexuală

Ce sumă colosală reușește să câștige tânăra din Onlyfans!

Celebra Bia Khalifa le dă lumea peste cap bărbaților. Iubita rapperului Tudor Sișu a recunoscut recent că este atrasă inclusiv de fete, nu doar de băieți. Tânăra este cunoscută pe Onlyfans, o platformă dedicată exclusiv adulților.

În vârstă de 20 de ani, Bia Khalifa compune și melodii, pe care le postează pe canalul YouTube. A devenit celebră după ce a apărut la show-ul iUmor. În prezent, are o relație cu rapperul Tudor Sișu, însă, recent, a recunoscut că este bisexuală. „Da, sunt bisexuală. Asta înseamnă că sunt atrasă atât de fete, cât și de băieți”, a dezvăluit Bia Khalifa.

Totodată, tânăra a dezvăluit că suferă de stres și a fost nevoită să apeleze la ajutorului unui specialist. “Eu sufăr de anorexie nervoasă pe bază de stres și am suferit foarte grav în ultimele două luni. Am ajuns la spital, iar acum sunt în perioada de revenire. Am leșinat pentru că nu am reușit să mănânc, am avut faze în care vărsam tot ce mâncam. A fost groaznic. Efectiv nu am poftă de mâncare. Acum îmi rezolv problema cu un psihoterapeut și iau măsuri”, a povestit Bia Khalifa.

Bia Khalifa face bani frumoși din… OnlyFans. A mărturisit la Xtra Night Show că un abonament de-ale ei costă 50 de dolari și a ajuns să aibă o comunitate destul de numeroasă de abonați. Astfel încât, potrivit unor cunoscători, sexoasa blondină ar ajunge la 50.000 de euro pe lună.

Voluntară ISU, dată afară după ce a postat un tik-tok: „Instituţia noastră pune accent pe moralitate”

Zahăr și ulei, pe muchie de cuțit, în unele magazine din România!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles