fbpx

Inițiere în utilizarea calculatorului pentru seniori la Biblioteca Aman!

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează, în perioada 2-10 Decembrie 2019, cursul de „Inițiere în utilizarea calculatorului pentru seniori”.

Cursul se adresează persoanelor adulte, cu vârsta de peste 60 de ani, și constă în familiarizarea tuturor participanților cu privire la modul de funcționare al calculatorului, în direcția organizării și editării documentelor, imaginilor, dar și pentru folosirea internetului și a metodelor moderne de comunicare (Facebook, E-mail, Skype – la cerere).

Întâlnirile se vor desfășura în zilele lucrătoare (luni-vineri), începând cu ora 9.00, la Secția de Periodice a Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, situată în Craiova, pe strada Sf. Dumitru, nr. 3.

Cursul de „Inițiere în utilizarea calculatorului pentru seniori” este organizat de Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” din 2014, cu o frecvență de trei serii anuale, și este demarat de fiecare dată când se completează grupa de cursanți (8-10 participanți). La originea desfășurării cursului stă dorința bibliotecarilor de a veni în întâmpinarea nevoilor și solicitărilor avansate de utilizatori. Pentru înscrieri viitoare, îi invităm pe craioveni să se adreseze Secției de Periodice, la numărul de telefon 0351802919 sau la adresa de e-mail saladelectura@aman.ro.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0