38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Biblioteca din Vacanță revine cu a X-a ediție organizată de Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează, în intervalul 2 iulie – 30 august 2018, cea de-a X-a ediție a proiectului „Biblioteca din Vacanță”!

Proiectul educativ Biblioteca din Vacanță cuprinde cursuri și ateliere care se desfășoară cu gratuit și se adresează elevilor din ciclurile primar, gimnazial și liceal, fiind organizate pe categorii de vârstă. Astfel, activitățile de limba engleză sau spaniolă, origami, hand-made, desen, respectiv igienă și educație dentară se adresează elevilor din clasele I-IV. Elevilor din clasele V-VIII le sunt rezervate atelierele „Micul Jurnalist” și „Public speaking”, la ultima activitate fiind invitați să participe și elevii din ciclul liceal.

Biblioteca din Vacanță, cel mai longeviv proiect educativ

Toate cursurile și atelierele sunt desfășurate de voluntarii Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.Este inclus în agenda de activități, atelierul de igienă și educație dentară care are menirea de a-i conștientiza pe elevi cu privire la importanța menținerii unei danturi sănătoase, respectiv riscurile ridicate de neglijarea repetată a acestui aspect.

„Biblioteca din Vacanță” este cel mai longeviv proiect educativ desfășurat de Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” pe perioada vacanței de vară. Prin gama diversă de cursuri și ateliere, biblioteca încurajează dobândirea de cunoștințe și bune practici în diverse domenii într-un cadru nonformal.

Înscrierile se pot face în perioada 25-29 iunie 2018, orele 09:00-18:00, la sediul Biblotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

Citește și 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles