fbpx

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează „Fun in Summer”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează, în perioada 2 iulie – 30 august 2018, proiectul educativ „Fun in Summer”!

Biblioteca Județeană organizează proiectul educativ Fun in Summer. Oferta de cursuri și ateliere include activitățile „Book Reading Club”, „Games Day”, „Art and Crafts”, „Movie Day” și „English Club”. Astfel, elevii claselor V-XII sunt invitați să participe la cursurile de limba engleză susținute de voluntarii Erasmus+ și studenții Universității din Craiova, Facultatea de Litere, să confecționeze o gamă variată de împletituri, semne de carte, cusături și rame foto din materiale reciclabile și să practice diferite jocuri în aer liber.

Activitățile proiectului, speciale pentru elevi

„Book Reading Club” se adresează elevilor din ciclul gimnazial și are rolul de a promova lectura în limbile engleză și română. De asemenea, în cadrul activității vor fi abordate basmul ca specie narativă, poezia comică (Limerick-ul), lectura pe roluri dar și cărțile importante din literatura universală. În fiecare săptămână a proiectului, în zilele de luni și vineri, se organizează „Movie Day”. Activitatea se va desfășura în intervalul 12:00-14:00 și va consta în alegerea și vizionarea unui film din colecțiile bibliotecii.

Activitățile proiectului au menirea de a dezvolta abilitățile de comunicare și relaționare ale participanților, spiritul  de echipă, acceptarea deciziilor majorității dar și argumentarea unei opțiuni în vederea convingerii majoritatății. Înscrierile se pot face în perioada 25-29 iunie 2018, orele 09:00-18:00, la sediul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

Biblioteca din Vacanță revine cu a X-a ediție organizată de Biblioteca Județeană https://bit.ly/2K6IqGA

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0