Se pun în vânzare bilete la Universitatea Craiova – Slavia Praga! Vezi prețurile!

Se joacă! Marți vor fi puse în vânzare bilete pentru meciul inaugural de pe stadionul de cinci stele din Craiova.

 

Este 99,9%! Din informațiile 3minute.net, marți vor fi puse în vânzare biletele pentru partida inaugurală a stadionului din Bănie. Prețul biletelor este următorul: 15 lei la peluze, 30 lei la tribuna a doua, 40 lei la tribuna 1 și 100 lei la tribuna 0.

 

După ce și-au făcut abonamente în masă pentru Craiova – FCSB, în urma campaniei agresive de marketing, iar meciul nu a mai avut loc, clubul craiovean a decis ca abonații să aibă acces la meciul inaugural fără alte costuri suplimentare.

 

Sunt bilete, avem meci, hai la stadion!

 

Așa cum am anunțat mai devreme, stadionul a fost predat astăzi de către CNI spre Primăria Craiova. Toate actele sunt în regulă, astfel încât partida Universitatea Craiova – Slavia Praga va deschide oficial stadionul orașului și al craiovenilor.

 

Înaintea jocului amical Primăria va organiza evenimentul inaugural. Se face pressing pentru ca marii artiști care sunt și fani ai Craiovei Maxima să fie în prim-planul evenimentului. Astfel sunt vehiculate numele lui Tudor Gheorghe și Cristi Minculescu. Având în vedere originea este plauzibil ca și băiatul lui Adrian Păunescu să participe la eveniment.

Dacă ești fan, clar vei citi și Ce s-a intamplat azi la stadion!

Hai la meci! Gata, visul devine realitate! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *