12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Unii sunt mai craioveni decât alții! Unde sunt biletele la SCM Craiova – Vipers!

Scandal cât stadionul „Ion Oblemenco” la casele de biletele de la Polivalentă. Craiovenii care au stat peste patru ore la coadă nu au mai apucat să-și ia tichet pentru finală!

 

Aproximativ o oră a durat vânzarea biletelor la manșa retur a finalei Cupei EHF, dintre SCM Craiova și Vipers Kristiansand. Casierii au anunțat apoi că nu mai sunt bilete. Oltenii au plecat revoltați, cu coada între picioare, după ce au stat și patru ore la coada propriu-zisă de la casele de bilete. Pentru craiovenii de rând nu s-au scos la vânzare mai mult de 1.000 de bilete. Așa că oamenii care nu au mai apucat au plecat suduind și strigând „Hoții, hoții!”.

 

Polivalenta are 4.200 de locuri. Să acceptăm ideea că 1.000 dintre ele au fost comercializate, deși cifra e puțin umflată. Mai scădem vreo 200 – marjă de siguranță cerută de Jandarmerie. Unde sunt restul de 3.000? Explicația a oferit-o, pentru digisport.ro, Cristian Mitricof, administratorul Sălii Polivalente: Ne pare rău pentru situaţia apărută, ştiam că nu vom putea mulţumi pe toată lumea. Cererea a fost uriaşă, probabil că şi dacă am fi jucat pe stadionul de fotbal nu ar fi ajuns bilete pentru toată lumea. Prioritare au fost sportivele şi familiile acestora. Apoi au fost cele trei galerii organizate şi suporterii care au cheltuit bani pentru a fi alături de fete la meciul din Norvegia. Aşa ni s-a impus. De asemenea, a fost necesar să păstrăm bilete pentru EHF şi pentru echipa oaspete, chiar dacă nici până la ora asta nu ne-au confirmat că vin cu suporteri„.

 

Să facem o estimare. Peluza Nord, Peluza Sud și galeria lui Vivien – fiecare câte 200. Plus 100 de fani care și-au susținut din buzunar deplasarea norvegiană. Sunt 15 sportive și staff, 20 de bilete de „căciulă”. S-au mai făcut 1.000! Dar tot mai rămân 2000!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles