12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Se pun în vânzare biletele pentru finala Cupei României!

Biletele la finala Cupei României, dintre Universitatea Craiova și Hermannstadt, se pun în vânzare! Oltenii vor să invadeze Bucureștiul!

Finala Cupei se va disputa pe Național Arena. Oltenii au trecut în semifinale de FC Botoșani. În cealaltă semifinală, Hermannstadt a realizat o surpriză imensă, după 1-0 în tur cu Gaz Metan Mediaș, sibienii s-au impus și în retur și s-au calificat în finală.

Oltenii și iubitorii de fotbal care doresc să vadă finala Cupei României de pe Arena Națională, în data de 27 mai, își pot achiziționa bilete, începând de luni, 14 mai, ora 16:00.

Craiova nu a mai jucat finala Cupei României de 18 ani!

„Ne despart aproape două săptămâni de un moment care nu a mai avut loc de 18 ani. Pentru că o invazie alb-albastră se face din timp, pentru că tu vei fi al 12-lea jucător din FINALA Cupei României, pentru primul trofeu după 25 de ani, de luni, 14 mai, ora 16:00, punem în vânzare BILETELE pentru peluza destinată suporterilor noștri. Vii luni la meciul cu FCSB? Ia-ți din drumul tău spre Oblemenco și BILET la finală!” , este comunicatul oficial al alb-albaștrilor.

Prețul unui tichet în sectorul destinat suporterilor Universității Craiova (Peluza Nord a Arenei Naționale, inelele 1, 2 și 3) costă 15 LEI. Biletele pot fi achiziționate începând de luni, 14 mai 2018, ora 16:00, de la casele Sălii Polivalente din Craiova. De marți, 15 mai 2018, programul de funcționare este în intervalul orar 12:00 – 20:00. O persoană poate achiziționa maxim 4 bilete, fiind obligatoriu să furnizeze următoarele informații pentru fiecare tichet în parte: nume, prenume și CNP. Accesul în sectorul destinat suporterilor Științei se face dinspre Strada Pierre de Coubertin, la porțile „H” și „G”.

Adresa Arenei Naționale este următoarea: Bulevardul Basarabia nr. 37 – 39, sectorul 3, București (Cartierul Vatra Luminoasă). Finala Cupei României dintre Universitatea Craiova și FC Hermannstadt se va disputa duminică, 27 mai 2018, de la ora 21:00, pe Arena Națională din capitală.

Citește și: Ana Maria Țicu: „E un mare pas înainte pentru noi, pentru oraș și pentru acești oameni minunați”

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles