fbpx

Se pregătește transferul lui Omrani: „Au fost discuţii, există şi acum”

Au început negocierile pentru unul dintre cei mai valoroși atacanți din Liga 1: „Nu vrem să-l dăm pe orice sumă, ţinem la preţ

Billel Omrani pare a fi cel mai interesant fotbalist din lotul campioanei României, cel puțin pentru echipele din străinătate. Atacantul francez a făcut o impresie foarte bună în cupele europene, sub comanda lui Dan Petrescu, iar acum, formații din campioante tari se interesează de el.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

CFR Cluj nu va renunța prea ușor laBillel Omrani, mai ales dacă Petrescu vrea să-i ducă pe clujeni în grupele Ligii Campionilor.

„Au fost discuţii, există şi acum, dar noi nu vrem să-l dăm pe Omrani pe orice sumă, ţinem la preţ. Nu renunţăm uşor la jucători, vrem să facem performanţă! Și, după cum bine știți, Petrescu își dorește să continue cu aceiași băieți pe care îi are la dispoziție”, a spus Bogdan Mara, la Digi Sport.

Se pare că fotbalsitul ar avea oferte din Anglia, dar și din Franța de la Angers. Potivit gsp.ro, spanilolii de la  Leganes au pus și ei ochii pe Omrani. Nu este exclusă nici o mutare în Scoția, la Celtic, formație contra căreia atacantul francez a înscris  o dublă pe Celtic Park, în victoria Clujului 4-3.

Foto: transilvaniareporter.ro

În 3 minute poți să citești și: Țucudean și Bălgrădean, super-transferurile verii!

FCU Craiova a început transferurile: Mititelu își face echipă pentru Liga 2!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0