12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Blonda lui Pițurcă: „Am ajuns să fac plângere la Poliție!”

Vica a încheiat orice fel de relație cu Victor Pițurcă, dar nu îl împiedică pe fostul selecționer să-și vadă copilul!

Vica Blochina a făcut mărturisiri sincere despre anul care tocmai ce a trecut. Blondina speră să aibă parte și de zile mai bune după ce a fost trădată de cea mai bună prietenă și înșelată de partenera de afaceri.

Anul trecut a fost praf din punct de vedere cu prietenii, prietenele. Ori am făcut eu prea multe greșeli… Partenera mea de afaceri m-a furat, prietena mea cea mai bună m-a trădat că s-a culcat cu fostul meu. Am ajuns să fac plângere la Poliție. Ce s-a întâmplat cu mine și cu viața mea.”a declarat Vica pentru VIVA.

Aceasta a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu tatăl copilului ei, Victor Pițurcă. Cu toate că din aventura de 16 ani a celor doi a rezultat și un copil, femeia regretă că a acceptat rolul de amantă și consideră că tot ghinionul din dragoste pe care îl are în prezent este din cauza greșelilor din trecut.

Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau.”, a mai spus blonda pentru sursa citată.

Relația de acum dintre cei doi există doar de dragul fiului lor, Edan, care anul acesta împlinește vârsta de 13 ani. Edan are o relație strânsă cu tatăl său cu care își petrece majoritatea timpului, după cum spune Vica.

Sunt o mamă norocoasă, e un băiat frumos și isteț, sunt foarte mândră de el, îmi pare rău că nu am timp să stau mai mult timp cu el. Stă mult cu tatăl lui. Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost a trecut. Suntem destul de maturi eu și el, (nr. Victor Pițurcă), amândoi suntem mai maturi, încât am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil.”, mărturisește Vica Blochina.

sursă foto: antenastars.ro

În 3 minute poți să citești și:Craiova a rezolvat problema fundașilor centrali!

Sondaj și analiză! Presa și suporterii au dreptul moral de a-l acuza pe patron că impune o strategie de joc sau chiar echipa?

Rotaru nu a scăpat de replica lui Marius Șumudică!

 Gloriile nu mai trag acasă: Silviu Lung, antrenor în Liga 3!

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles