0.1 C
Craiova
luni, decembrie 4, 2023

Blue Moon, povestea succesului!„ Mi-a plăcut foarte mult viața în restaurante”

Mulți oameni caută un local în care să se simtă ca acasă. Situat în cartierul Brazda lui Novac, Blue Moon este locul unde clienții sunt primiți cu brațele deschise.

Blue Moon a fost deschis în anul 2006, de către Mihail Roibu, un bărbat cu o experiență de viață respectabilă, cu ambiții și așteptări mari. Mihail ne-a dezvăluit printre altele, de unde vine numele restaurantului, ce ambiții are și ce înseamnă succesul pentru el.

„Mi-a plăcut foarte mult viața în restaurante”

Cătălin Anghel: Cum a început povestea „Blue Moon”?

Mihail Roibu: Povestea restaurantului a început în anul 2006. Am avut ideea de multă vreme. Mi-am dorit foarte mult să-mi deschid o afacere ca aceasta, pentru că mi-a plăcut foarte mult viața în restaurante, chiar dacă nu mai lucrasem în domeniu.

C.A: De unde vine numele restaurantului?

M.R: Numele „Blue Moon” este inspirat de la „Luna Albastră Sângerie”. Este un fenomen superb, care din păcate, nu este pus în valoare așa cum merită.

C.A: Cât de bine merge un restaurant în Craiova?

M.R: Restaurantul meu merge foarte bine, se dezvoltă bine. Nu știu cum merg altele. Nu am avut nici măcar un moment în care să vreau să renunț. Din contră, dacă aș fi mai tânăr, mi-aș mai deschide un restaurant.

„S-a vorbit foarte mult de „Blue Moon” în acea perioadă”

C.A: De la înființarea restaurantului, ce moment merită notat în calendar?

M.R: În 2016 am reamenajat localul și i-am dat o tematică legată de muzica Rock a anilor 70. Tablourile din restaurant oferă o imagine a celor mai mari artiști ai muzicii Rock. Momentul a fost unul sonor în Craiova. S-a vorbit foarte mult de Blue Moon în acea perioadă. Acest eveniment a însemnat și înseamnă foarte mult foarte mult pentru mine. Redeschiderea a coincis perfect cu ziua de naștere a fiicei mele, pe 27 noiembrie.

C.A: Cu ce preparate se mândrește restaurantul în mod special?

M.R: Cele mai consumate preparate sunt cele din carne de porc. Produsele noastre cheie sunt costițele de porc, ce se clasează în topul vânzărilor la Blue Moon. Ne-am implicat foarte mult la partea de bucătărie, acolo unde am intrat personal. Împreună cu bucătăresele noastre, care sunt foarte pricepute, am ajuns la niște rețete deosebite. Avem trei prăjituri specifice restaurantului nostru. Suntem specializați în pâine, iar focaccia de la noi, este una dintre cele mai bune din Craiova.

„Țelul meu este să dezvolt restaurantul”

C.A: Cum arată succesul pentru Mihail Roibu?

M.R: Pentru mine succesul se măsoară în bani. Cu banii pot să investesc și să îi fac pe clienți fericiți. Avem o relație foarte strânsă cu clienții restaurantului. Ne mândrim cu ei. Sunt oameni care vin aproape zilnic aici de când s-a deschis restaurantul. Țelul meu este să dezvolt restaurantul. Vreau să reamenajez și terasa localului, într-un mod care să corespundă interiorului, vreau ceva reprezentativ.

Vezi și: Galerie foto cu super luna albastră sângerie! Un fenomen care are loc odată la 150 de ani 

 

Loading RSS Feed
Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles