fbpx

Jucătorul Craiovei i-a luat locul lui Bobonete!

Suporter înrăit al Universității Craiova, Mihai Bobonete a început să-i inspire pe fotbaliști olteni!

După Craiova-FCSB 0-1, oltenii au rămas cu spectacolul de senzație făcut de suporteri, cu driblingurile frumoase ale lui Andrei Ivan, dar și cu cea mai bună glumă a serii, tot a lui Ivan.

Atacantul Craiovei s-a arătat supărat pe situația de la final, după ce bucureștenii au avut un singur șut pe poartă. Când a aflat că echipa lui a stat și mai rău, pentru că nu a marcat, Ivan a schimbat puțin discursul.

Ne simțim foarte rău pentru că am pierdut. Au avut un șut pe poartă, iar asta mă doare. (n.r. – I se atrage atenția că şi Craiova a avut un şut pe poartă tot meciul) Da, şi noi am avut unul, dar am avut ocazii mai mari. Am avut şi un penalty care nu ne-a fost dat, Cristea mi-a dat peste picioare. Kovacs mi-a spus că nu a văzut tuşierul. În prima repriză am jucat mai retras, au condus ei jocul, dar apoi am ieşit şi noi la joc. S-au apărat bine ambele echipe, a fost mai mult un joc tactic, s-a jucat mai mult pe contraatac. Regretăm, dar nu avem ce să facem, ridicăm capul şi mergem să câştigăm la Mediaş. Antrenorul ne-a spus să ridicăm capul sus, că nu mai putem da timpul înapoi”, a spus Ivan la finalul meciului cu FCSB.

Foto: fanatik.ro

În 3 minute poți să vezi și: Pițurcă își compară elevii cu o altă echipă a Craiovei: „Asta vreau și acum”

Piți nu se va baza pe el cel puțin 6 luni!

Debut de coșmar, într-o atmosferă de vis!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0