fbpx

Craiova își face trupă de bodyguarzi la domiciuliu!

Dacă nu ți-ai rezolvat problemele și când ajungi acasă de la bere, încă te așteaptă soția cu tigaia, iată soluția: bodyguarzi la domiciliu!

Craiova îți face echipă mobilă pentru intervenție în cazuri de violență domestică. În acest fel, craiovenii care se confruntă cu probleme acasă vor putea apela la acești bodyguarzi.

Chiar dacă Oltenia trimite anual un număr foarte mare de tineri către Aracemia de Poliție sau către diferite posturi care servesc statului și apărării populației, craiovenii s-au gândit, cel mai probabil, să nu-i mai steseze pe polițiștii din oraș cu probleme legate de violența domestică. Ce-i drept, cineva trebuie să fie atent la copiii care mănâncă semințe pe stradă sau la plângerile pentru gălăgie la blocuri. Încă nu a venit nimeni cu ideea să formeze un grup de intervenție pentru jafuri sau atacuri asupra ușilor din benzinării sau spitale. Aici ar fi indicat să mobilizezi mai mulți mercenari, piloți de formula 1 sau electricieni. Totuși, avem tot timpul din lume.

VIDEO! Puși să măture străzile de politistii comunitari!

Potrivit Jurnalul Olteniei, consilierii locali ar urma să adopte, joi, un proiect de hotărâre privind componenţa acestei comisii. Echipa mobilă de intervenţie în cazurile de violenţă domestică ar urma să fie coordonată de un reprezentant al Direcţiei de Asistenţă Socială Craiova, iar din aceasta vor face parte încă doi membri ai direcţiei, un reprezentant al Serviciului Public Management Spitale, Cabinete Medicale și Creșe din Municipiul Craiova; doi polițiști locali şi un reprezentant al Centrului Social de Urgență pentru Persoanele fără Adăpost din Municipiul Craiova „Sf.Vasile”.

Mai multe detali găsiți aici: https://bit.ly/2IDL0aR

În 3 minute poți să citești și alte fapte ce pot duce la formarea unor echipe de intervenție:Ce-au mai descoperit copiii oltenilor la joaca: un cadavru!

VIDEO! Hoțul era atât de beat, că jandarmii l-au descarcerat!

Sudul Sălbatic! Jaf la Media Galaxy, după atacul de la Bancă!

VIDEO: Luna în care oltenii își deschid singuri ușile!

Explicația șoferului care a intrat de urgență în Urgență

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0