Bogdan Burcea: „Avem valoarea să învingem la mai mult de 4 goluri”

Antrenorul oltencelor de la SCM Craiova, Bogdan Burcea, este încrezător înainte de partida retur din finala Cupei EHF!

Bogdan Burcea are încredere în valoarea elevelor sale și crede că SCM Craiova are forța să întoarcă scorul din partida tur. Antrenorul craiovencelor a reamintit momentele grele prin care formația din Bănie a trecut, pentru a ajunge în finala Cupei. Pentru oltence, câștigarea Cupei EHF este principalul obiectiv în acest moment.

„Cea mai mare performanță a acestui oraș în sport. Ne-o permitem să ne-o adjudecăm, pentru că am muncit mult. Nu a fost ușor deloc să ajungem aici, iar munca acestor fete nu trebuie să fie pătată de nici un înțelept. A fost greu de la dubla cu Debrecen, apoi meciurile din grupe, victoria cu CSM au demonstrat că sunt sportive excepționale care trebuie apreciate ca atare. Însă asta nu înseamnă că trebuie să ne mulțumim cu participarea în finală. Avem puterea, avem valoarea să învingem la mai mult de 4 goluri. Vrem să câștigăm acest trofeu, este singurul nostru obiectiv. Le-am antrenat înainte de meciul tur pentru a stopa atuurile adversarilor. Dacă gestionăm corect fazele de atac, apărare, replierile, nu putem să nu câștigăm” , a spus Burcea.

Bogdan Burcea este mândru de fetele pe care le antrenează la SCM!

„Sunt mândru de toate fetele, a fost un an cu un stres foarte mare, cu o presiune mare. Ne-am certat mult, însă și acestea ne-au adus bucurie pentru că ne-au adus aici” , a completat antrenorul oltencelor.

Sursă foto: SCM Handbal Oficial

Citește și: Burcea: „Știu că mulți oameni sunt dezamăgiți că n-au prins bilet, dar îi rog să vina în fața Polivalentei”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *