Bogdan Burcea: „Suntem repetenți la organizare, marketing și publicitate!”

Atac devastator din interior! Burcea, antrenorul handbalistelor de la SCM Craiova, a lansat un asalt virulent la adresa clubului pe care-l reprezintă.

 

SCM Craiova i-a organizat lui Bogdan Burcea conferință de presă pentru prefațarea Cupei Craiovei, întrecere ajunsă la a 12-a ediție. Antrenorul a profitat de ocazie și a criticat clubul, acuzându-i pe conducătorii acestuia pentru lipsa de implicare.

 

SCM Craiova trebuia să se ocupe de organizarea turneului Cupa Craiovei. Burcea spune că nimănui din club nu i-a păsat, drept urmare a alergat de unul singur pentru invitarea echipelor. A adus Zalăul și Slatina, iar clubul nu i-a găsit și o a treia echipă, astfel încât, în premieră, la această ediție a competiției, vor juca SCM 1 și SCM 2! „Pentru prima dată în istorie vom fi nevoiți să aliniem două echipe, SCM 1 și SCM 2, din cauza disfuncționalității și dezinteresul arătat de compartimentul de organizare și marketing. Îmi pare foarte rău să spun aceste lucruri, dar sunt un om care nu poate ocoli anumite subiecte care țin de performanță și de situația acestei echipă. Sunt dezamăgit din acest punct de vedere pentru că există o armată de oameni care ar trebui să muncească alături de noi, iar ei nu fac acest lucru. Se pare că suntem repetenți la ceea ce înseamnă organizare, marketing, publicitate. În urmă cu trei luni reușeam o performanță istorică pentru oraș, câștigarea Cupei EHF, dar de atunci și până acum nu s-a mai auzit nimic de noi în comunitate, în mediul de afaceri. Performanța nu se face doar pe parchet, ea constituie și o structură sănătoasă a organizării, a relațiilor cu factorii ce ne pot ajuta să creștem din oraș. Cele două echipe care mai participă la Cupa Craiovei, HC Zalău și CSM Slatina, eu le-am adus, ei nu au fost în stare să mai aducă o singură echipă, deși trebuia să se ocupe în întregime de acest turneu și să îl transforme într-un eveniment pentru că suntem câștigătoarea Cupei EHF. Eu cer respect pentru jucătoarele mele și pentru rezultatele pe care le-au avut”.

 

Burcea va trebui să alcătuiască SCM 1 și SCM 2 fără două sportive: „Patricia Vizitiu și Ana Maria Țicu vor lipsi de la turneu din cauza unor accidentări”.

 

Antrenorul SCM Craiova a explicat și absența uneia dintre jucătoarele anunțate: „Tsakalou trebuia să fie demult în rândurile echipei noastre, noi avem o semnătură din partea jucătoarei și așteptăm ca agenția care o reprezintă să rezolve transferul, am primit confirmarea din partea agentului ei că va ajunge la Craiova sută la sută În altă ordine de idei, vreau să mulțumesc Primăriei pentru ajutorul pe care ni-l oferă în continuare. Le-am dat motive de satisfacții prin rezultatele pe care le-am avut și ei ne arată sprijinul, ceea ce nu se întâmplă în multe orașe din țară”.

 

 

Program “Cupa Craiovei”, ediția a XII-a:

Vineri:                             

ora 09:45: S. C. M. I Craiova – S. C. M. II Craiova

ora 11:30: H. C. Zalău – C. S. M. Slatina;

ora 17:45: S. C. M. II Craiova – H. C. Zalău

ora 19:15: S. C. M. I Craiova – C. S. M. Slatina;

Sâmbătă:

Ora 09:45: S. C. M. I Craiova – H. C. Zalău

Ora 11:30: S. C. M. II Craiova – C. S. M. Slatina

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0