12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Bogdan Burcea: „Maniera de arbitraj a fost dezastruoasă”

Antrenorul oltencelor de la SCM Craiova, Bogdan Burcea, a răbufnit la finalul meciului cu norvegiencele de la Vipers!

Oltencele de la SCM Craiova au făcut un meci bun în Norvegia, dar au ratat ocazii importante. Bogdan Burcea a răbufnit la finalul partidei și nu a uitat să-i taxeze pe arbitri.

„Aș începe prin a sublinia că maniera de arbitraj nu s-a ridicat la nivelul unei finale, a fost dezastruoasă din punctul meu de vedere. Nu se poate așa ceva. Pe parcursul meciului, când au văzut atâtea nedreptăți, un joc anti-fairplay din partea norvegiencelor, au cedat psihic. Am spus că am venit la victorie și așa este, dacă eram judecați corect, plecam învingători de aici. Returul e deschis, trebuie să marcăm cel puțin 26 de goluri. Trebuie să reușim să gestionăm cât mai bine ultimii 14 metri”, a declarat Bogdan Burcea la Digi Sport.

Cristina Zamfir, optimistă după înfrângerea din Norvegia!

SCM Craiova a pierdut la patru puncte diferență, dar Cristina Zamfir crede că în handbal, patru goluri nu sunt așa multe. Handbalista din Bănie este încrezătoare în ceea ce privește meciul retur.

„Nu aceasta e diferența între noi, am ratat 3 aruncări de la 7 metri și multe situații 1-1. Suntem supărate că am pierdut acest meci, nu predăm armele, suntem convinse că putem recupera acasă. În handbal 4-5 goluri nu contează prea mult, ne jucăm șansa până la capăt”, a declarat olteanca, la Digi Sport.

Citește și: SCM Craiova are 4 puncte de recuperat pentru a păstra trofeul în Bănie! Totul se joacă în Polivalentă

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles