21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Bogdan Lobonţ, favorit să-i ia locul lui Adi Mutu!

„Briliantul” poate fi înlocuit chiar de fostul său coleg de la naționala României!

Tricolorii mici au rămas fără selecționer, iar șefii de la Federația Română de fotbal sunt în căutarea unui nou tehnician, după ce Adi Mutu a ales să preia FCU Craiova. Mihai Stoichiță, Directorul tehnic al FRF, spune că 8 antrenori sunt deja pe lista de posibili înlocuitori pentru Mutu.

Până pe 15 iulie se va ști numele selecționerului la U21. Avem 8 nume pe listă, nu ne permitem să interferăm și să abordăm antrenori sub contract, FRF nu are voie să facă asta. Ne uităm la antrenori fără contract”, a spus Mihai Stoichiță la Liga Digi Sport.

Strategia pe care Federația a avut-o în ultimii ani s-a bazat pe cooptarea antrenorilor tineri și fără experiență, cel puțin pentru naționala de tineret. După Rădoi și Mutu, Bogdan Lobonț ar putea fi următorul selecționer al României U21.

Fostul portar, coleg de generație cu Rădoi și Mutu, este liber de contract și se pliază perfect pe tiparul ales de Burleanu și Stoichiță. Pe lângă Lobonț, alți tehnicieni tineri ar putea să fie căutați de conducerea Federației. Florin Bratu sau Daniel Pancu pot fi parte din lista celor 8, despre care vorbea Mihai Stoichiță.

România U21 este calificată direct la EURO 2023, alături de cealaltă gazdă a competiţiei, Georgia, și își va afla adversarele după preliminariile care se dispută în intervalul martie 2021 – iunie 2022.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles