26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Bogdan Vătăjelu și-a găsit echipă!

Plecat de la U Cluj, Bogdan Vătăjelu a semnat rapid cu noul club!

Bogdan Vătăjelu s-a despărțit de ”U” Cluj, unde nu mai intra în planurile antrenorului Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani). Fundașul lateral pleacă din România odată cu finalul ”aventurii” de la ”U” Cluj și ajunge în Kazahstan, la Aktobe, formația care l-a vrut și pe Andrea Compagno.

Bogdan Vătăjelu, la Aktobe

Fotbalistul s-a înțeles cu cei de la Aktobe pentru un contract valabil două stagiuni. Va avea un salariu superior celui de la ”U” Cluj. Bogdan Vătăjelu a jucat puțin în acest început de an pentru ”U” Cluj. A fost titular doar cu Universitatea Craiova, 2-2. Dar a fost schimbat la pauză, după o primă repriză de uitat.

În cel mai recent meci disputat de ”U” Cluj, cu FCSB, Bogdan Vătăjelu nici nu a fost oprit în lot de Ioan Ovidiu Sabău.

Da, confirm transferul lui Bogdan Vătăjelu la Aktobe! Mulțumesc domnului Traian Gherghișan pentru buna colaborare pentru transferul lui Bogdan!”, a declarat agentul Mihai Stan, potrivit digisport.

A 3-a țară în care joacă

Jucătorul a semnat la începutul sezonului cu ”U” Cluj, după despărțirea de Universitatea Craiova

Kazahstanul devine a treia țară în care Vătăjelu va juca fotbal, după România și Cehia. În Cehia, fundașul lateral a stat din ianuarie 2017 până în iulie 2019. Perioadă în care a evoluat pentru Sparta Praga și Jablonec.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles