Întăriri la echipa secundă! Bon poate ataca promovarea în Liga 2!

Echipa secundă a Universității Craiova primește întăriri serioase! Rossi ajunge și el sub comanda lui Dragoș Bon!

Fausto Rossi, mijlocașul care a evoluat pentru Juventus, iar vara trecută a ajuns în Bănie, va merge la echipa a doua a Universității Craiova. Acolo, italianul o să fie antrenat de Dragos Sebastian Bon, care îi are deja prezenți la antrenamente pe alți doi fotbaliști cu nume, Hristo Zlatinski și Nicolai Calancea.

Rossi nu mai intră în vederile lui Devis Mangia. Fotbalistul a stat mai mult accidentat, iar salariul lui este printre cele mai mari de la echipă. În aceeași postură se află și Calancea. Portarul a fost și el trimis la echipa secundă. Situația lui Zlatinski este puțin diferită. Bulgarul nu este mulțumit cu poziția de rezervă, el jucând foarte puțin în acest start de sezon. Craiova și-a întărit mijlocul în această vară prin aducerea elvețianului Fedele și a lui Cicâldău.

Sub comanda lui Bon poate ajunge alt fotbalist important de la prima echipă!

Potrivit gsp.ro, Răzvan Popa are probleme, mai nou, și riscă să-și piardă postul de titular. Devis Mangia a avut o reacție nervoasă la adresa fotbalistului, iar acesta a ripostat verbal. Dacă și fundașul va ajunge la echipa secundă, atunci oltenii se pot lăuda cu o echipă de top în Liga a treia.

Sursă foto: ucv1948.ro

Citește și: Andrei Ivan vrea să execute FCSB-ul în Europa League

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *