38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Pariuri. Sistem 8 din 11! Cu cote de 5.6 și 3.8!

Cum campionatele se află pe ultima sută de metri continuăm strategia de a paria în funcție de motivația echipelor.

BOSNIA – ultima etapa!

Sarajevo – Igman O2+ (3.8)

Bosnia, ultima etapă. Oaspeții riscă să pice dacă nu bat la Sarajevo. Au însă o misiune dificilă.

Sloboda – Zeljeznicar G2+ (3.4)

Bosnia, ultima etapă. Gazdele sunt de această data în pericol să cadă în liga a doua. Oaspeții ar trage pentru locul 3, dar motivația lui Sloboda ni se pare mai puternică.

Tuzla City – Zrinjski G2+ (2.95)

Bosnia, ultima etapă. Oaspeții sunt campioni ai Bosniei de mai bine de o lună. Oaspeții ar putea retrograde dacă echipele din urma lor câștigă.

Cehia 2 – ultima etapă

Chundim – Vyskov O2+ (1.85)

Cehia 2, ultima etapă. Oaspeții sunt pe 2, loc ce merge la baraj. Pot să treacă pe 1 – poziție promovabilă direct, dacă se impiedică Karvina. Gazdele nu au prea multe motive să tragă tare.

Mas Taborsko – Pribram O2+ (2.05)

Cehia 2, ultima etapă. Oaspeții sunt pe loc de play-off de promovare pe care nu au cum să-l piardă. Pot însă încheia campionatul pe 2.

Opava – Varnsdorf G2+ (1.6)

Cehia 2, ultima etapă. Opava se salvează sută la sută de la retrogradare cu o victorie astăzi. Asta pentru că ar face 34 de puncte, iar Prostejov și Slavia Praga II, echipe mai sus clasate, cu 33 și 32 de puncta, se întâlnesc în meci direct.

Prostejov – Slavia Praga II O2+ (1.97)

Cehia 2, ultima etapă. Zicem că diriguitorii Slaviei vor trimite artileria grea pentru a mai avea satelitul și la anul în liga a doua.

Jihlava – Vlasim G2+ (1.77)

Cehia 2, ultima etapă. Jihlava este fix în aceiași situație cu Opava.  

Portugalia 2 – ultima etapa

Vilafranquense – Belenenses O2+ (2.15)

Porugalia 2, ultima etapă. În ultima perioadă, echipele care aveau nevoie de puncta s-au pus pe bătut. Belenenses e pe la retrograre, mult mai motivate ca adversarii, care nu au probleme în clasament.

Trofense – Marfa G2+ (1.77)

Porugalia 2, ultima etapă. Doar cu o victorie astăzi, Trofense poate spera la o salvare miraculoasă de la retrogradarea directă. Dar cu o condiție: Belenenses să nu câștige.

Ostrava – Pardubice 2 (5.6)

Cehia 1, ultima etapă. Nu înțelegem cota, ni se pare mega atractivă. Ostrava nu are de ce să tragă, iar Pardubice și-ar menține poziția și ar avea adversar apparent mai accesibil la barajul de menținere în divizie. E prea mare cota să nu o încercăm măcar într-un sistem.

Ce au facut colegii de la 3plus.ro

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles