fbpx

Papură, demonstrație de putere la Botoșani!

Craiova a scos un punct, Botoșani a pierdut două, iar Papură și-a pierdut răbdarea!

Fortes își face bagajele după 24 de partide în tricoul Craiovei, iar Markovic este schimbat după 30 de minute, gest prin care tehnicianul oltenilor a arătat că deține puterea și că mai are un jucător aproape la fel de ineficient ca și Fortes, pe Mihai Roman.

FC Botoșani – U Craiova a fost partida în care Corneliu Papură a arătat că oltenii nu știu ce vor. Echipă de studenți, sfidarea regulii U21 sau campionatul? Mihăilă a revenit alături de Markovic în atacul alb-albaștrilor, dar antrenorul a decis, după 30 de minute, că tânărul vârf nu se mai încadrează în așteptările pe care le avea de la un copil proaspăt revenit după o accidentare și fără jocuri în picioare. Prima repriză a fost una acceptabilă din punct de vedere al fazelor ofensive oferite de două formații care au părut fără busolă la mijlocul terenului. Apărarea Craiovei a fost, din nou, luată pe sus, iar Bancu a reușit să restabilească egalitate, după ce moldovenii au deschis scorul în primul minut.

La pauză, Papură a făcut cea de-a doua schimbare. Bălașa a debutat la Craiova, după ce l-a înlocuit pe Kelic. Oltenii au dominat primele 20 de minute, în care Alex Ioniță a fost unul dintre cei mai buni apărători ai Craiovei, dar a făcut și câteva driblinguri simpatice, iar Cicâldău și Mateiu au arătat că formează unul dintre cele mai solide cupluri de mijlocași centrali din Liga 1. În minutul 68, Bărbuț l-a înlocuit pe Ioniță. Până în minutul 90 nu au fost prea multe ocazii, dar FC Botoșani a ratat una pe minut în cele 3 minute de prelungiri. Meciul s-a încheiat scor 1-1.

Foto: Facebook @UCVOficial

În 3 minute poți să citeși și: Mihai Rotaru este gata să-l vândă pe Pigliacelli în Serie A!

De ce nu i-au pus grecii întrebări lui Papură!

CFR Cluj – U Craiova, diferența dintre realitate și perspectivă!

Manchester City, cu ochii pe olteni!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0