fbpx

Botoșani, oras interzis pentru olteni!

Craiova nu a luat nici măcar un punct din ultimele cinci deplasări la Botosani. Însă este sezonul în care alb-albaștrii își depășesc toate complexele.

 

CS Universitatea Craiova nu a câștigat niciun punct din cele 5 deplasări la Botosani de până acum, și a pierdut și întâlnirea de Cupă de anul trecut, dar se impusese categoric în tur așa că a mers mai departe și a câștigat trofeul. Au patru goluri marcate în cele 560 de minute prestate pe stadionul Municipal din Botoșani.

Dar este sezonul în care formația olteană pare decisă să depășească toate statisticele nefavorabile. Astfel, după mai bine de un deceniu și jumătate, Craiova a învins Steaua în actuala stagiune. Cifrele de pe Municipal dăinuie de mai puțină vreme, de o jumătate de deceniu, așa că sunt numai bune de a fi întoarse. (Cum a ajuns SCM Craiova sa nu aiba reprezentanta in lotul Romaniei)

 

Craiova nu se va baza în meciul de la Botoșani pe căpitanul Alexandru Mitriță și jucătorul de bandă Ivan Martic, ambii suspendați după eliminările din partida precedentă. Botosani – Craiova încheie etapa 16 din Liga 1, una în care oltenii, picați momentan pe 4, își pot recupera ultimul loc pe podium, în condițiile unei victorii în Moldova.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0