15.6 C
Craiova
miercuri, mai 18, 2022

Brazii de Crăciun, colectați pentru reciclare!

- Advertisement -

Sâmbătă, craiovenii aruncă brazii de Crăciun la platformele de gunoi!

În fiecare an, după ce trece perioada sărbătorilor, brazii sunt aruncați, iar platformele de gunoi ajung pline. Soluția pentru acest inconvenient a fost găsită.

SC Salubritate Craiova SRL, în calitate de operator autorizat de colectare și transport a deșeurilor în Craiova, organizează, sâmbătă, 13 ianuarie, o acțiune prin care brazii de Craciun vor fi colectați de la platformele gospodărești din municipiu. Acțiunea se va desfășura numai pentru transportul brazilor, iar craiovenii care locuiesc la bloc sunt rugați să depoziteze arborii uscați doar până la data sus-menționată în zonele destinate colectării deșeurilor.

La ce folosește să reciclăm brazii de Craciun!

 

SC Salubritate Craiova organizează în premieră colectarea brazilor de Crăciun, aduși la platformele gospodărești, în cadrul unei acțiuni organizate.

„Este primul an când colectăm brazii de Crăciun aduși la platforme după Sărbători în cadrul unei acțiuni organizate, astfel încât toți locuitorii Craiovei să știe care este data limită până la care pot duce acești arbori. Brazii vor fi valorificați astfel încât o cantitate cât mai mare de deșeuri să fie deviată de la depozitare. Întreaga cantitate va fi predată în vederea reciclării societății cu care avem contract în acest sens, fiind ulterior utilizați pentru fabricarea brichetelor din deșeuri de lemn, așadar ca material combustibil solid”, a declarat Mihai Butari, director general în cadrul SC Salubritate Craiova SRL.

Citește și: Educație pe bune! Profesorii care ne-au schimbat viața!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles