fbpx

Bucureștean psihopat: și-a bătut soția, i-a înjunghiat câinele și i-a ucis pisica!

A băgat cuțitul în câinele soției, apoi i-a maltratat o pisică, iar pe alta a ucis-o!

Un bărbat din București stabilit în Suceava este cercetat penal deoarece și-a bătut cu sălbăticie nevasta și a ucis pisica, iar alte doua animale, o pisică și un câine, le-a maltratat. Este cazul unui tânăr de 24 de ani, care din motiv că pisica s-a urcat pe masă a ucis-o, iar pe alta a rănit-o grav fiindcă s-a urcat pe pat, scrie Monitorul de Suceava.

Evenimentele acestea s-au întâmplat săptămâna trecută, însă individul mai avea antecedente. Până să se mute în Suceava, acesta și-a înjunghiat câinele din gelozie, deoarece soția îi acorda mai multă atenție decât lui. Patrupedul a scăpat cu greu, iar apoi a fost dat spre adopție unei alte familii.

Momentele sale de cruzime nu s-au sfârșit aici. La sfârșitul săptămânii trecute, acesta a aplicat același tratament și partenerei de viață pe care a bătut-o cu sălbăticie. toate faptele comise de bărbat ar fi rămas necunoscute, dacă femeia care i-a dat spre adopție cele doua pisici nu s-ar fi interesat de viața acestora.

Adrian I. este acum cercetat pentru infracțiuni de violență în familie, după ce și-ar fi agresat soția, precum și pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept și rănirea și schingiuirea animalelor, după ce a ucis cu sânge rece o pisică și a agresat grav un câine și o pisică, pe care le adoptase, potrivit ProTV.

În cursul dimineții de luni, la Secția Urbană de Poliție Burdujeni a fost primit un semnal de alarmă despre o femeie în vârstă de 20 de ani, care a fost bătută de soțul său aflat în stare de ebrietate, și care a omorât și animalele de companie. Pe numele său a fost emis un ordin de restricție și o ordonanță de reținere pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

În 3 minute poți să vezi și: Val de infectări la un cămin de bătrâni din Craiova!

Cine are dreptate: Selly sau fotograful!

Finala Cupei României nu se mai joacă la Craiova!

 Primul fotbalist din Liga 1 infectat cu COVID-19!

E oficial: Emil Săndoi a semnat și e gata să îngroape Dinamo!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0