fbpx

Bunicuța pericol public: la 82 de ani a fost urmărită de toți polițiștii din România!

Care este motivul pentru care Elena, bunicuța mafioată, a pus Poliția Română pe jar!

Cea mai în vârstă persoană din România dată în urmărire este o femeie de 82 de ani. Elena Mladin este din Caraş-Severin și acum 5 ani a fost condamnată la doi ani de închisoare pentru trafic de droguri. Surse spun că femeia a introdus droguri în penitenciar pentru un nepot, conform digi24.ro.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Cât de mult se bazează Poliţia pe sprijinul cetăţenilor atunci când postează informaţii despre un urmărit? Dacă ne uităm la fotografii, sunt multe fie neclare, fie alb-negru.

„În mod normal, ele sunt foarte relevante, pentru că ele arată figura omului care este urmărit de poliţie. Sigur, în cazul condamnaţilor, există fotografii foarte recente, pentru că dacă ei au fost condamnaţi şi se sustrag urmăririi penale, cu siguranţă la poliţie li s-a făcut o fotografie. Şi atunci, fotografiile sunt foarte actuale. (…) Nu e vorba numai de nişte fotografii aici. E vorba şi de date operative, informaţii cu privire la persoana respectivă. Nu sunt numai fotografiile relevante. Iar în peroada asta, secolul XXI avem la dispoziţie ADN”, explică Valeriu Şuhan, fost ofiţer de poliţie judiciară.

Statistică groaznică pentru Bergodi: Craiova stă în Koljic!

VIDEO! Înșelătorie în fața Patriarhiei: jandarmii au demascat un cerșetor fals

Craiovenii pot da masca jos ca să fumeze pe stradă!

Trică are mare încredere în FCU Craiova: „Ar câștiga fără probleme cu CSU”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0