Burcea: „Sunt mult sub așteptări! Nu pot mai mult”

SCM Craiova traversează o perioadă foarte grea! Elevele lui Burcea au bifat trei înfrângeri consecutive, iar antrenorul anunță vremuri grele în Bănie!

Bogdan Burcea este foarte dezamăgit de atitudinea elevelor sale. În afară de fetele ce au ridicat Cupa EHF, tehnicianul le consideră pe handbaliste neputincioase.

„Dacă marcam 7 metri cu CSM, nu înseamnă că eram o echipă de fruntea clasamentului. Ne-am comportat ca o echipă de subsol. Delăsare, lipsă de profesionalism, de la mine, până la ultima jucătoare. Vom încerca să selecționăm jucătoare care sunt interesate să lupte pentru culorile acestui club. Nu am probleme când pierd împotriva Buzăului, CSM-ului, împotriva echipelor de afară, însă am o problemă majoră cu oricine care ridică brațele și se predă. Nu ai voie să te aperi. Să nu alergi. Nu ai voie să stai și să privești. Asta este, mergem înainte. Pentru câteva sportive care au făcut istorie aici, jos pălăria, dar foarte multe dintre handbalistele nou venite sunt mult sub așteptări. Responsabilitatea este a mea. De aici, ne vedem de drum. La câteva dintre fete este vorba de neputință. Simt, efectiv, că nu pot mai mult. Eu am tot forțat, însă, sunt sportivele clubului. Eu nu voi tolera o asemenea atitudine. Mergem înainte. Noi le-am selecționat, împreună cu conducerea acestui club”, a declarat Bogdan Burcea la Divizia Locală.

După meciul cu CSM București, formația din Bănie a avut un motiv de optimism. Tânăra Valentina Ion a intrat și a arătat că poate face față în echipa Craiovei. Bogdan Burcea crede că handbalista poate ajunge foarte sus în următorii patru ani.

„Este o fată a Craiovei. Am hotărât să îi dau această șansă. Sunt convins că dacă se ține de treabă, în următorii patru ani va fi sus. Nu este un moment să îmi fie teamă de ceva. Am văzut ce este mai rău. Poate să fie și mai rău? Mă îndoiesc!”, a spus antrenorul Craiovei.

Foto: SCM Craiova

Citește și: Mitrita a anunțat când va pleca de la Universitatea Craiova!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *