fbpx

Bogdan Burcea: „Încercăm să oferim ce avem mai bun”

SCM Craiova este în fața meciului decisiv din grupele Cupei EHF. Elevele lui Burcea joacă duminică, de la ora 13:30 contra spanioloaicelor de la Bera Bera.

Formația olteană, SCM Craiova, stă și la mila croatelor de la Podravka. SCM Craiova e obligată să o bată pe Bera Bera în ultima rundă (în tur a fost 32-21 pentru iberice). Dar victoria nu este suficientă. Podravka, deja calificată de pe locul 1, trebuie să le învingă pe danezele de la Nykøbing pentru ca fetele lui Burcea să continue în competiție.

În dragoste și în război totul e permis, iar Bogdan Burcea este încrezător că handbalistele sale vor produce surpriza cu Bera Bera! De la deja bine cunoscutele scandări „Fetelor, vă iubim” și „Hei! Hei! Craiova” se poate ajunge la un nivel mai înalt: „Toată lumea știe, Cupa e-n Bănie”.

Faptul că am ajuns în fața unei calificări într-un sfert de finală este un lucru imbucurător. Egalul obținut în ultimele secunde ne ofera dreptul sa sperăm.Trebuie să formăm un grup. Suntem obligați să oferim cat de mult putem. Au fost momente în care ne-am autodepășit. Dacă nu facem acest lucru este greu să obținem rezultate. E foarte greu să obți rezutate în astfel de condiții. Nu vreau să supraevaluez situația, dar fetele au reușit să obțină o victorie acasa cu Nykøbing și egalul care a păstrat speranțe pentru calificare. Vrem sa producem o surpriză, să obținem o calificare în sferturi. Ar fi un lucru excepțional. În prisma accidentărilor și a neșanselor de a ne afla în această situație. Noi încercăm să oferim ce avem mai bun”, a declarat Bogdan Burcea.

Foto:  fanhandbal.ro

Citește și:Koljic putea să ajungă la Leningrad doar în vacanță!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0