fbpx

Derby oltenesc cu nervi întinși la maxim! Burcea a scos echipa de pe teren!

SCM Craiova a pierdut la Vâlcea, nu doar punctele, ci și pe Tătar. Antrenorul Bogdan Burcea a fost la un pas să se încaiere cu suporterii gazdă și a încheiat meciul în micuța galerie craioveană.

 

Când oltencele sunt față în față tensiunea atinge cote imense. Așa s-a întâmplat și la derby-ul din această seară, dintre CSM Râmnicu Vâlcea și SCM Craiova. Marcate de ratarea participării în grupele Ligii Campionilor, fetele lui Burcea nu au pornit strălucit disputa. În plus, și sala potrivnică a făcut ca la pauză, gazdele să conducă cu 12-10.

 

În startul părții secunde, Trifunovic i-a aplicat un cot Martei Lopez. A fost scânteia care a aprins spiritele. Sârboaica a vâzut cartonașul roșu, iar antrenorul Bogdan Burcea a explodat pe margine. A protestat vehement, apoi a făcut semn echipei să părăsească parchetul. După ce a încasat caronașul roșu și apoi pe cel albastru, ce-l va duce la Comisia de Disciplică, Burcea a fost trimis în tribune. Antrenorul Craiovei a nimenit inițial între suporterii gazdelor, deciși să-l pună la punct, pentru ca apoi să ajungă în micuța galerie a Craiovei. După toate incidentele, Craiova a jucat la un moment dat fără 3 echipiere pe teren. În cele din urmă a pierdut cu 27-23. Ca eșecul să fie complet, formația din Bănie a pierdut-o și pe Timea Tătar, accidentată la umăr, după ce coechipiera Gjorgijevska a accidentat-o, evident, involuntar.

 

Așadar, SCM Craiova pierde derby-ul cu Vâlcea, iar în etapa următoare, programată duminică, va întâlni echipa din Roman.

Citeste daca te priveste SCM Craiova trimite patru jucătoare la loturile naționale!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0