fbpx

Burcea „Suntem din nou înaintea unei performanțe istorice!”

Craiova este la două meciuri de grupele Ligii Campionilor! Bogdan Burcea promite că dacă va atinge acest deziderat va duce apoi echipa în primăvara europeană.

 

Antrenorul care a adus Cupa EHF în Bănie, Bogdan Burcea, a spus înaintea jocurilor care pot duce Craiova în grupele Ligii:Suntem din nou înaintea unei performanțe istorice: calificarea în grupele Champions League. Suntem nevoiți și ne dorim foarte tare acest lucru: să luptăm pentru o poziție pe care sperăm să demonstrăm că o merităm. Dacă ajungem să jucăm în grupe, promit că voi duce echipa în primăvara europeană. Indiferent cine se va întrista. Ar fi un pas mare pentru istoria acestei echipe. Întâlnim în prima zi un adversar sub nivelul celorlalte trei competitoare, dar să nu uităm că sârbii sunt luptători, iar nimeni nu se va da la o parte din calea noastră să ne deschidă drumul spre grupe. Ne interesează rezultatul pozitiv, fetele să iasă sănătoase și să arătăm cât mai puțin prin prisma meciului doi”.

 

Antrenorul handbalistelor din Craiova ar prefera turcoaicele în fața croatelor în finala întrecerii: „Podravka are în componență jucătoare valoroase, au o apărare extrem de solidă și mobilă. Nu ne va fi ușor dacă vom disputa cu ele finala acestui turneu. Trebuie să dăm maxim fizic și tactic. Ca istorie nu ne apropiem de Podravka. Eu aș prefera ca echipa turcă să treacă în finala mare, bineînțeles după ce noi depășim Jagodina. Am avut grijă să obținem informații legate și de Muratpasa și de Podravka”.

 

Burcea: ”În acest moment echipa e la 50-60% din potențial”

 

Burcea a făcut și o analiză a propriei formații: „Echipa noastră la acest moment e la 50-60%, relațiile de joc nu mă mulțumesc pe mine în acest moment, vor trebui să mai treacă 8-10 meciuri oficiale, dar nu ne permitem pași greșiți. Primul obiectiv, fără discuție, e calificarea în grupele Champions League. Sper ca Georgievska să-și revină după accidentarea din prima etapă și să ne poată ajuta 100% la momentul disputării primei partide. Marea majoritate a fetelor sunt sănătoase și acesta e un semn bun. Din punct de vedere fizic stăm bine, însă suferim în privința relațiilor de joc, am făcut pași înainte, dar avem nevoie de mult mai mult dacă ne dorim calificarea în grupele Ligii. E nevoie ca echipa să fie la nivel maxim și să încercăm să ne autodepășim pentru a putea performa”.

Program Grupa B:

08.09.2018 17:30 SCM Craiova – ZORK Jagodina (Serbia)

08.09.2018 20:30 H.C. Podravka Vegeta (Croaţia) – Muratpasa Belediyesi (Turcia)

Finale:

09.09.2018 16:00 Învinsele din cele două meciuri

09.09.2018 19:00 Câştigătoarele din cele două partide.

Citeste daca te priveste Pigliacelli: „Parcă sunt Dumnezeu la Craiova! Nu vreau înapoi în Italia”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0