Burcea: „Știu că mulți oameni sunt dezamăgiți că n-au prins bilet, dar îi rog să vina în fața Polivalentei”

Antrenorul celor de la SCM Craiova, Bogdan Burcea a făcut apel la fanii echipei de handbal și îi roagă să vină alături de fete la finala Cupei EHF, chiar dacă nu au prins bilete!

Bogdan Burcea, din poziția de antrenor al echipei de handbal, SCM Craiova, se află în fața celei mai mari performanțe. Oltencele au posibilitatea să câștige Cupa EHF, un trofeu la care poate doar cei mai optimiști se gândeau. Tehnicianul craiovencelor îi chemă pe fani la finală, să le încurajeze pe fete din afara Sălii Polivalente.

„Afluența publicului, modul cum acești oameni au reușit să ne încurajeze a fost senzațional. Știu că multă lume e dezamăgită de faptul că multă lume nu poate fi prezentă în sală din cauza solicitărilor foarte mari de bilete, îi rog să fie alături de noi. Îi invit afară, cu mic, cu mare, să sărbătorim împreună câștigarea Cupei EHF”, a declarat Bogdan Burcea la conferința de presă premergătoare partidei retur din finala Cupei EHF.

Finala Cupei EHF, manșa retur, dintre SCM Craiova și Vipers Kristiansand, se va juca vineri, de la ora 19:30, în Sala Polivalentă din Bănie, cu trofeul pe masă. Este practic cel mai important meci din Craiova, o finală europeană fiind o premieră pentru oraș.

Sursă foto: SCM Handbal Oficial

Citește și: Avem toate cifrele: Cine va fi în Sala Polivalentă la finala Cupei EHF!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *