15.9 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Ca de la atacant, la atacant. Prestațiie lui George Pușcaș, explicate de un fost internațional!

Retras de la naționala României, fostul fotbalist a venit cu lămuriri despre George Pușcaș, atacantul care n-a mai marcat de când răsăreau ghioceii!

George Pușcaș a avut prestații destul de slabe la naționala României. Acest lucru a fost observat de către specialiști, de public, dar și de foști internaționali. Bogdan Stancu, fost atacant al primei reprezentative a vorbit despre vârful căruia Edi Iordănescu i-a tot dat minute.

Bogdan Stancu, explicații despre George Pușcaș

În ciuda perioadei mai puțin bune, Pușcaș a continuat să primească încredere din partea lui Iordănescu jr. și a fost convocat pentru ultimele două meciuri ale României din preliminariile EURO 2024.

Despre situația atacantului a vorbit Bogdan Stancu, unul dintre cei mai buni marcatori ai primei reprezentative. Cu 14 goluri marcate în 53 de selecții, fostul atacant s-a pus în locul fotbalistului de la Genoa și a recunoscut că nu este deloc ușor de gesionat o astfel de situație, mai ales pentru un jucător de la care se așteaptă să puncteze.

O perioadă mai slabă

„Evident că este o perioadă mai puțin favorabilă pentru el. Când nu înscrii 8 luni, e foarte greu. Se vede o lipsă de încredere în jocul lui. Eu sper să își revină cât mai repede!”, a spus Bogdan Stancu, potrivit digisport.

10 goluri în 38 de meciuri a reușit Pușcaș la naționala României. Ultimul gol al acestuia a fost pe 6 martie 2023, atunci când atacantul României înscria în meciul cu Cosenza, încheiat 4-0.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles