25.6 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

CALIFICARE! SCM Craiova merge în sferturile Cupei EHF!

SCM Craiova a făcut un meci de senzație în Danemarca și s-a calificat în sferturile de finală, din Cupa EHF! Oltencele au făcut istorie!

SCM Craiova a câștigat meciul jucat astăzi, contra danezelor de la Randers, scor 25-29. Partida s-a jucat în sala Skyline Arena din Danemarca. Oltencele au obținut o calificare istorică pentru SCM, iar după rezultatul din această seară, craiovencele au demonstrat că își merită locul în sferturile de finală ale Cupei EHF.

Partida a început senzațional pentru handbalistele antrenate de Bogdan Burcea. Oltencele au avut un start curajos și s-au detașat în cinci rânduri la 6 puncte de daneze (1-7), (2-8), (3-9), (5-11), (6-12). Repriza nu a fost în totalitate dominată de craiovence, iar Randers a mai micșorat din diferență. La pauză, tabela arăta scorul de 14-17, pentru SCM. Partea secundă a început la fel de bine pentru Craiova, care a majorat diferența rapid (14-18), (15-21), (16-22). Până la final, danezele și-au mai revenit, dar nu a fost de ajuns. Scorul final a fost 25-29, in favoarea oltencelor.

SCM Craiova continuă aventura în Cupa EHF!

Oltencele au început grupa A, din cupa EHF, cu o înfrângere împotriva celor de la Brest Bretagne. În acel moment, foarte multă lume a arătat neîncredere față de aventura oltencelor în Cupa EHF. Handbalistele de la SCM și-au revenit pe parcurs și au arătat determinare în fiecare meci pe care l-au disputat.

Orice rezultat va înregistra, Craiova a făcut deja istorie, odată cu această calificare.

Sursă foto: SCM Handbal Oficial

Citește și: Ce arbitru ne-au trimis! Crezi că va fi depășit de atmosfera de pe Oblemenco? 

Sursa video: Marinel Badiu (facebook)

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles