România U21 merge la Campionatul European!

Echipa națională U21 s-a calificat la Campionatul European din Italia și San Marino! Tricolorii s-au impus în partida cu Liechtenstein și au câștigat grupa, în fața unor adversari precum Portugalia sau Bosnia!

Tricolorii mici merg la Campionatul European din Italia. România are din nou o generație de excepție, iar Mirel Rădoi are motive să fie un antrenor fericit. Liechtenstein a fost ultimul hop înainte de Euro, iar tineretul nu merge în Italia doar să facă prezența, ci să lupte pentru câștigarea trofeului.

Prima repriză a fost una perfectă pentru România, iar adversarii nu i-au pus nici cea mai mică problemă lui Radu. Apărarea a fost fără greșeală, mijlocul terenului a amintit de generația de aur, care-și surclasa fiecare adversar, iar atacul nu a iertat. Au marcat Pușcaș (14, 39) și Hagi (25).

În repriza secundă, România a dominat categoric. Tricolorii și-au permis să dribleze puțin mai mult și să-și arate calitățile fizice și tehnice. În minutul 78, Adrian Petre și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Partida a curs doar într-o singură direcție, spre poarta celor de la Liechtenstein, iar scorul final a fost 4-0 în favoarea elevilor lui Rădoi.

România U21: Radu – Butean, Pașcanu, Ghiță, Ștefan – Nedelcu, Cicâldău – Man (Mățan), Hagi (Moruțan), Ivan (Petre), Pușcaș.

Sursă foto: frf.ro

Citește și: Bancu și Mitriță, ofertați înaintea meciului cu FCSB!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *