21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Rusia – Arabia Saudită 5-0! Start de foc la Campionatul Mondial 2018!

Campionatul Mondial 2018 a început, iar startul a fost unul foarte bun, chiar dacă nu le-a avut drept protagoniste pe favoritele competiției!

Rusia și Arabia Saudită s-au ridicat la nivelul competiției și au arătat că își merită locul la Campionatul Mondial 2018. Partida a început tare, iar arabii au luat inițiativa, spre surprinderea multora. Pase rapide și combinații surprinzătoare, asta au arătat saudiții în primele 10 minute. Avântul Arabiei a pierit rapid, mai ales după ce rușii au reușit să marcheze pentru 1-0. Până la finalul primei reprize, Rusia a reușit să înscrie și golul doi, iar la pauză, tabela indica scorul de 2-0, chiar dacă Arabia Saudită a avut o posesie copleșitoare .

La începutul reprizei secunde, tot saudiții au avut posesia, dar ocaziile au întârziat să apară. În minutul 55 a venit prima șansă de gol pentru arabi, dar nu a fost fructificată. Rusia s-a mobilizat și a început să pună presiune la poarta adversarilor, doar că portarul Arabiei a avut câteva intervenții salvatoare, în ciudat fizicului, care nu prea îl recomandă pentru postul de portar. În minutul 71, lucrurile păreau destul de clare, rușii au înscris pentru 3-0, iar o revenire a arabilor era foarte puțin probabilă. Până la finalul partidei, Rusia a reușit să înscrie din nou, doar că de această dată a fost vorba de o bijuterie de gol. Coșmarul nu s-a oprit acolo pentru saudiți care au primit încă un gol, chiar în ultimul minut de prelungire, din lovitură liberă. Scorul final a fost 5-0 pentru Rusia, chiar dacă statisticile nu au arătat o diferență atât de nimicitoare.

Programul CM 2018 pentru vineri 15 iunie:

Grupa A: Egipt – Uruguay ora 15:00, la Ekaterinburg (Ekaterinburg Arena)
Grupa B: Maroc – Iran ora 18:00, la Sankt Petersburg (stadionul Sankt Petersburg)
Grupa B: Portugalia – Spania ora 21:00 , la Soci  (stadionul Fist)

Sursă foto: reuters.com

Citește și: Batalia pentru Cupa Mondiala! Tu pe ce echipă mizezi! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles