fbpx
23.6 C
Craiova
sâmbătă, septembrie 25, 2021

Când se redeschid agențiile de pariuri sportive!

Pariorii vor începe să își bage, din nou, bilete în agenție!

Competițiile sportive încep, ușor, ușor, să-și reintre într-un ritm normal. Astfel, casele de pariuri vor avea de câștigat. Deocamdată, pariorii pot să-și plaseze un bile doar online, dar, în scurt timp, vor fi redeschise și agențiile. Totuși, oamenii vor fi nevoiți să respecte reguli stricte de protecție și de distanțare.

Premierul Ludovic Orban a avut astazi, la Palatul Victoria, consultări cu reprezentanții industriei jocurilor de noroc, în contextul măsurilor pe care Guvernul va continua să le ia pentru limitarea efectelor în plan economic și social ale crizei coronavirus. Reprezentanții industriei de profil au solicitat menținerea, pe perioada stării de alertă, a măsurilor de sprijin pentru acest sector. Prim-ministrul a dat asigurări că Guvernul va analiza propunerile înaintate și a afirmat că redeschiderea activității jocurilor de noroc va fi posibilă în anumite condiții sanitare și în funcție de evoluția crizei epidemiologice”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Guvernului.

Chiar dacă se speculează faptul că redeschiderea cazinourilor va avea prioritate în fața agențiilor de pariuri sportive, va fi foarte greu ca decizia să se ia doar în favoarea unei singure părți. Potrivit spuselor consilierului guvernamental în domeniul jocurilor de noroc, Sorin Constantinescu, pe 15 iunie se vor deschide și cazinourile, sălile de pariuri și celelalte locații de jocuri de noroc.

Noi, de la jocuri de noroc, fiind închiși odată cu restaurantele, estimăm că tot pe 15 iunie se vor deschide și cazinourile, sălile de pariuri și celelalte locații de jocuri de noroc”, a declarat Sorin Constantinescu, potrivit Digi24. Totodată, consilierului guvernamental a explicat și ce măsuri de protecție se vor impune: „Între aparate va fi montat plexiglas. Este mobil și în funcție de unde joacă clienții la aparate se va extrage și se va monta la un alt aparat. Sunt clienți care joacă la două aparate sau la trei aparate. Iei plexicul, pune plexicul… Nu mai e frumusețea aia a jocului care era înainte de condițiile astea restrictive. Plus mască, plus tot timpul trebuie aparatele dezinfectate. De câte ori se ridică un client de la aparat, trebuie dezinfectat aparatul. Altul vrea să joace, trebuie să aștepte până se dezinfectează. Nu văd cum își va reveni, în condițiile astea restrictive, industria pe termen scurt sau mediu!“.

Momentan nu s-a luat o decizie oficială, dar Premierul Ludovic Orban a dat asigurări că subiectul va fi analizat și se va lua o hotărâre.

Sursă foto: libertatea.ro

În 3 minute poți să vezi și: Vrem suporteri pe stadion! Cum să faci spectacole cu 500 de oameni, dar să joci cu tribune goale!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles