23.3 C
Craiova
luni, mai 16, 2022

Cannabis de Tufeni: 40-50 lei gramul! I-au destructurat!

- Advertisement -

Oltenii au pierdut o nouă sursă de aprovizionare cu cannabis. Cultura de Tufeni a fost tăiată de la rădăcină.

 

În drepta viță de vie, iar în stânga porumb. În centru ditamai cultura de cannabis. Destructurată, de cum a fost zărită, de procurorii DIICOT Olt. Oamenii legii i-au prins pe cei ai presupusei fărădelegi. Patru la număr, cu vârse cuprinse între 53 și 63 de ani. După cum a explicat Alexandra Dicu, purtătoare de cuvânt la poliția din Olt: „Patru persoane, cu vârste cuprinse între 53 și 63 de ani, au fost conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt”.

 

Cei cercetați sunt Florin Ivanșcu, Valerică Luăpu, Mihăiță Anghelescu și Marian Barbu, potrivit DIICOT. Care a prezentat și faptele lor: „În perioada – toamna anului 2016 – luna august 2018, inculpaţii au comercializat canabis mai multor persoane de pe raza municipiilor Bucuresti, Slatina, Craiova, Targu-Jiu şi a oraşului Filiași, primind sume cuprinse între 40 – 50 lei/gram. În primăvara anului 2018, pentru a-și maximiza profitul, inculpatul Ivascu Forin i-a propus inculpatului Lupu Valerica să dezvolte o cultură de cannabis, sens în care i-a oferit un număr de 40 de plante de cannabis pentru a le cultiva în grădina sa, stabilind ca după recoltare să-i remită o parte din profit. S-a reținut că inculpatul Ivașcu Florin l-a asigurat pe inculpatul Lupu Valerică despre faptul că are deja consumatori care să cumpere marfa cât şi persoane care să o comercializeze”.

 

Anghelescu doar ce intrase în pâine, de două luni, susține DIICOT: „Astfel, în perioada iunie-iulie 2018, inculpatul Anghelescu Mihăiță a vândut mai multor persoane cannabis, contra unor sume cuprinse între 40/50 lei/gram, reţinând o parte din profit, iar o parte l-a remis inculpatului Ivașcu Florin. Cu ocazia perchezitiilor domiciliare efectuate la data de 07.08.2018 pe raza localității Tufeni, la locuinţa inculpatului Lupu Valerică au fost identificate şi ridicate un număr de 24 plante de cannabis, iar de la locuinta inculpatului Ivașcu Florin au fost identificate si ridicate un număr de 7 plante de cannabis, o catitate însemnată de seminte de cannabis, o tigare confecționată artizanal ce continea cannabis și un număr de 72 pastile cu continut stupefiant” .

 

Probabil după acțiuni specifice, oamenii legii au reușit să destructureze rețeaua. Acum, clienții celor 4 au două variante: fie se vor lăsa, fie vor căuta alți furnizori.

Război rece la SCM Craiova: Albu îi răspunde lui Burcea!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles