Cântăreața a fost condamnată definitiv de Curtea de Apel Craiova

În 2016 cântăreața de muzică populară, Irina Birou a fost autoarea unui accident rutier, care a avut drept consecință decesul unui bărbat de 83 de ani.

Acum cântăreața a primit sentința definitivă. A fost condamnată la 2 ani cu suspendare pentru ucidere din culpă. Magistrații Curții de Apel Craiova au respins toate apelurile în acest caz şi au ales să respecte sentința Judecătoriei Târgu-Jiu.

Sentința presupune, de asemenea, 3 ani în care cântăreața va fi sub supraveghere şi 60 de zile de muncă în folosul comunitații.

Asiguratorul va fi de asemenea afectat, mai ales din punct de vedere financiar. Instanța a hotărât că asiguratorul va plătii daune morale şi materiale în felul următor:

„Admite în parte, cererea părţilor civile Tătaru Aneta, Corlan Elena, Tătaru Petre, Dimir Nineta şi Tătaru Grigore. Obligă asigurătorul SC GROUPAMA ASIGURĂRI SA, la plata către părţile civile a sumei de 10.000 lei cu titlu de daune materiale. Obligă asigurătorul SC GROUPAMA ASIGURĂRI SA, la plata către partea civilă Tătaru Aneta a sumei de 60.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă asigurătorul SC GROUPAMA ASIGURĂRI SA, la plata către fiecare din părţile civile Corlan Elena, Tătaru Petre, Dimir Nineta şi Tătaru Grigore a sumei de câte 40.000 lei cu titlu de daune morale”

Accidentul a avut loc în localitatea Moi, din Gorj, in anul 2016.

Citeşte şi: Exclusiv. Album de familie cu sărbătoritul Craiovei: Alex Mitrita

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *