21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

„Cântec pentru Oltenia” și „O iubire alb-albastră”, interzise pentru CS Universitatea!

Conducerea CS Universitatea Craiova a sărbătorit primul trofeu adus în oraș după 25 de ani. La eveniment l-a invitat, de la București, pe Andrei Păunescu, nu și pe craioveanul Ciri Mayer, care amenință clubul: „Vă dau în judecată!”

 

În centrul Băniei a fost astăzi sărbătoare cu ocazia câștigării Cupei României, după 25 de ani. Bucureșteanul Andrei Păunescu a fost invitat pe scenă, nu și personalități locale care ani buni au fost alături de echipă, precum Tudor Gheorghe sau Ciri Mayer.

 

Mereu alături de echipă, azi lăsat pe dinafară, Ciri Mayer a răbufnit. Solistul a declarat că le interzice celor de la CS Universitatea Craiova să folosească imnurile Cântec pentru Oltenia și O iubire alb-albastră în interpretarea sa.

 

Potrivit gsp.ro, Mayer a spus: „Pot să difuzeze imnul cât vor ei, dar nu în interpretarea mea. Adică ceea ce s-a întâmplat de 35 de ani. Azi m-au ignorat total, ca pe ultimul om. La toate ocaziile mă duc și le cânt, fără bani, fără vreo pretenție de nicio natură. Nici măcar invitații la meciuri. Acum cheamă pe altcineva să le cânte. Ok, să stea să le cânte, dar imnul meu să nu-l mai difuzeze. Am trimis o sesizare către club și mâine o trimit și cu înregistrare ca să nu zică apoi că n-au primit. Îi acționez în judecată în caz contrar. Nu sunt autor al muzicii, dar sunt interpret. Nu există cale de împăcare, nu e prima dată când acești nesimțiți îmi fac asta. Și la meciul cu Steaua, ultimul pe «Oblemenco», la fel au făcut”.

 

În această după-amiază, Andrei Păunescu, fiul defunctului Adrian, le-a cântat craiovenilor despre Ștefan cel Mare, despre Ardeal, despre batalioane care trec Carpații!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles