fbpx

Un fost căpitan al Universității Craiova, infectat cu COVID-19!

Nu toți suporterii îl mai au la inimă, dar a rămas un nume extrem de important pentru clubul din Bănie!

Gică Popescu, președintele celor de la Viitorul Constanța a fost infectat cu COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de club, după rezultatul testului făcut de fostul căpitan al Universității Craiova și al Barcelonei a fost pozitiv.

FC Viitorul Constanța anunță că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv. Contrar acestui rezultat, președintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aștepta un răspuns al DSP București pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situații”, se arată într-un comunicat, remis către mass-media de către oficialii celor de la Viitorul.

Vestea a venit chiar înaintea duelului dintre Viitorul și Craiova, dar constănțenii susțin că acest lucru nu va afecta meciul: „Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiții normale”, se mai arată în comunicatul celor de la Viitorul.

În Bănie, fanii echipei patronate de Mihai Rotaru încă nu l-au iertat pe Gică Popescu pentru că a îmbrăcat tricoul rivalilor de la Dinamo. În primăvara anului 2019, suporterii au avut o reacție dură la adresa „Baciului”, iar clubul din Bănie a ținut să-și ceară iertare pentru felul în care gloria Universității a fost tratată.

Așa e la Craiova” înseamnă și ca noi să ne respectăm valorile. Iar Gică Popescu este o valoare a Științei. Nu a fost doar căpitanul Universității Craiova, a fost și cel care a sfidat sistemul înainte de 1989 când a refuzat să joace la altă echipă. Și mai mult decât atât, reprezintă o valoare imensă a României. Fiindcă el a jucat la cel mai înalt nivel și a purtat numele Științei ca și căpitan în vestiarul Barcelonei, în vestiarele celor de la PSV Eindhoven sau Galatasaray pe vremea când cea din urmă câștiga Cupa UEFA și SuperCupa Europei învingând în finală Real Madrid. Cuvintele sunt scrise de Gică Popescu înainte ca unii dintre noi să greșească. Ne cerem scuze, Gică Popescu. Și te așteptăm înapoi pe Ion Oblemenco”, a fost comunicatul de pe pagina oficială de Facebook a alb-ablaștrilor.

În 3 minute poți să vezi și: Ce șanse are Mitriță să joace în barajul României cu Islanda!

Austria- România: notele tricolorilor!

În Craiova a apărut primul tatuaj cu fața lui Mititelu!  


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0