-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Căpitanul Craiovei a vrut să-l întoarcă pe Cristiano Bergodi!

Bombardat de presă cu întrebări legate de Mirel Rădoi, Papură este zgâlțâit din interior, din sânul lotului alb-albastru.

Nicușor Bancu a dezvăluit că a existat o relație specială între alb-albaștri și Cristiano Bergodi. Căpitanul Universității Craiova a încercat să-l întoarcă pe italian, să-l determine să rămână la echipă: „Mi-a spus Bergodi că va pleca, i-am urat baftă, am fost dezamăgit că a plecat. Am vorbit foarte mult cu el, am încercat să-l fac să se răzgândească , dar a avut și niște probleme în familie, a vrut să se întoarcă în Italia. La Craiova, după un meci două se vorbește de schimbarea antrenorului, dar ca jucător nu trebuie să te afecteze aceste lucruri”.

Potrivit gsp.ro, relația dintre Papură și jucători nu se poate compara cu cea dintre italian și alb-albaștri. Online-ul bucureștean a scris zilele trecute: „O altă bilă neagră în dreptul lui „Papi” este relația rece cu jucătorii. Pe care, spun aceleași surse, „nu e capabil să și-i apropie. E distant”. Așadar, suficiente motive pentru ca, într-un club care știe să-și vândă foarte bine imaginea, „omul lui Rotaru” să pară dintr-un alt film”.

Craiova a câștigat cu 5-0 meciul cu Progresul Spartac, echipă din liga a treia, și avansează în Cupa României.

Progresul Spartac – Craiova: notele alb-albaștrilor!

Papură: „Sunt discuțiile mele private cu domnul Rotaru! O să aflați decizia mea!”

Pe cine a bătut Craiova: „Erau preocupați să-și asigure tricouri!”

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles