26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Căpitanul Rapidului, după meciul cu Universitatea Craiova: „Avem ocazii și nu putem să băgăm mingea în poartă”

Căpitanul Rapidului și-a exprimat nemulțumirea în termeni duri față de propria sa echipă, după înfrângerea cu Universitatea Craiova

Paul Iacob, fundașul echipei Rapid, a reacționat în termeni duri după înfrângerea echipei sale în fața Universității Craiova, scor 2-1.

Universitatea Craiova a învins Rapid București cu scorul de 2-1. Imediat după finalul partidei, Paul Iacob și-a exprimat nemulțumirea în termeni duri față de propria sa echipă. În calitate de căpitan al Rapidului în meciul cu Universitatea Craiova, Iacob a declarat că partida de pe „Ion Oblemenco” a fost ca un al doilea șoc în acest play-off, conform fanatik.ro.

Căpitanul Rapidului, după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „A fost un al doilea duș rece”

„Într-adevăr, meciul cu Universitatea a fost un al doilea duș rece (n-r. primul a fost meciul pierdut cu Farul Constanța), ce pot să zic? Cred că era mai bine dacă Houri nu lua acel roșu. Noi știm să jucăm doar 11 la 11, nu știm să gestionăm omul în plus. Ne-am relaxat poate, acel gol a venit din cauza mea și îmi asum toată vina pentru primul gol. Mitriță mi-a dat mingea printre picioare, poate puteam să fac mai mult.

Mihai Rotaru a stabilit obiectivul Universității Craiova: „Este un meci foarte greu”

Apoi am văzut penalty-ul, nu știu exact cine l-a făcut. Trebuia să gestionăm mult mai bine omul în plus și faptul ca ei lăsau spații. Cei de la Craiova au făcut un meci foarte mare, s-au apărat fantastic, meritul e pe deplin al lor, ne-au închis foarte bine.

„Noi avem ocazii și nu putem să băgăm mingea în poartă”

Vom vedea ce am greșit, o să încercăm să reparam acest lucru și sper să o luăm de la capăt în meciul următor. Dacă ne uităm și la statistici, Farul a avut 2-3 șuturi pe poartă au dat 2 goluri, Craiova 2-3 șuturi pe poartă au dat 2 goluri, printre care unul din penalty. Cred că și asta contează, noi avem ocazii și nu putem să băgăm mingea în poartă. La prima ocazie luăm gol, cumva moralul ne este afectat”, a declarat Paul Iacob la finalul partidei.

Paul Iacob rămâne încrezător în șansele Rapidului la campionat. Fundașul echipei din Giulești e de părere că o victorie a celor de la Universitatea Craiova i-ar băga înapoi în lupta pentru titlu.

„Astăzi am pierdut împotriva unei echipe mai bune decât noi, iar determinarea și ambiția lor a făcut diferența. Rapid nu va ieși niciodată din lupta la titlu, noi vom încerca să câștigăm. Din câte știu Craiova joacă cu FCSB următorul meci, orice este posibil. Dacă bate Craiova și batem și noi, suntem acolo toate 3 echipe”, a mai declarat fundașul celor de la Rapid.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles