Căpitanul se poate întoarce în Bănie: „Îmi doresc să joc”

U Craiova pare că trece printr-o criză de identitate, iar presiunea pusă pe Alex Mitriță este una copleșitoare! Oltenii sunt pe cale să-l readucă în Bănie pe vechiul lor căpitan!

Bogdan Vătăjelu nu exclude o posibilă revenire la U Craiova. Alb-albaștrii trec prin momente foarte grele. După startul slab de sezon, oltenii au pierdut într-o manieră nu prea plăcută partida cu Leipzig. Nu scorul a fost neapărat problema, ci jocul inestetic. Mitriță este noul căpitan, după plecarea lui Băluță și situația incertă a lui Zlatinski, iar în jurul lui, craiovenii nu par foarte hotărâți pe teren. Revenirea vechiului lider din Bănie ar putea fi de bun augur pentru trupa lui Mangia, chiar dacă italianul ar fi nevoit să aleagă între el și Bancu sau între sistemul cu 3 fundași și altul, cu patru.

Eu am rămas în relații foarte bune cu oamenii de acolo, mai ales cu patronul echipei, Mihai Rotaru. Au fost ceva discuții că poate ar avea nevoie de mine, și cum situația mea aici nu e una extraordinar de clară, desigur că am luat ca variantă și să mă întorc să joc. Dar chiar nu știu nimic. Au fost ceva discuții acum vreo două săptămâni. Acolo deja sunt jucători pe postul ăla, iar Bancu e într-o formă extraordinară. Am și vorbit despre chestia asta, deja e o echipă formată și e mai greu. Dar nu se știe nimic, pot lua în calcul orice. Eu îmi doresc să joc, asta e clar. Acum nu știu dacă o voi face acolo sau voi rămâne aici. Eu știu sigur că îmi doresc să joc, pentru că nu mai pot sta în situația asta, a declarat Vătăjelu pentru ProSport.

Fundașul în vârstă de 25 de ani a plecat de la Craiova în 2017 pentru suma de 1,4 milioane de euro, iar acum este coleg la Sparta Praga cu Florin Niță, Alex Chipciu și Nicolae Stanciu. Vătăjelu a jucat la Craiova în perioada 2014-2017, timp în care a bifat aproape 100 de meciuri și 8 goluri în prima ligă.

Sursă foto: ucv1948.ro

Citește și: Mangia să-l întrebe pe Negoro cât de inferiori le suntem nemților!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *