fbpx

De mâine, zboruri în Anglia și carantina la pachet!

Zborurile au fost reluate către Anglia, dar craiovenii trebuie să-și facă programul cu atenție dacă vor să călătorească!

În urmă cu două zile, Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, saluta reluarea curselor aeriene operate de pe Aeroportul Internațional Craiova (AIC) către Londra (Luton), Madrid și Barcelona, după suspendarea impusă în contextul pandemiei provocate de noul coronavirus. Totuși, românii nu se vor putea bucura în totalitate de o eventuală călătorie.

Potrivit airlinestravel.ro, Marea Britanie a prezenta lista țărilor exceptate de la izolare / carantinare. Nu veți sta în izolare / carantinare dacă veți călători în Anglia dintr-o țară existentă pe lista verde. În acest moment, România NU e pe această listă. Noile măsuri de relaxare aprobate de englezi vor intra în vigoare începând cu 10 iulie. Înainte de sosirea în Marea Britanie, românii sunt nevoiți să completeze un formular de localizare al pasagerilor. Fiecare persoană trebuie să prezinte aceste detalii la intrarea în Anglia.

Așadar, dacă cetățenii români au treburi ce trebuie rezolvate urgent în Anglia și au luat în considerare deplasarea acolo, trebuie să se gândească la o eventuală carantinare. Totodată, cine vrea să meargă în concediu în Marea Britanie, trebuie să-și calculeze bine timpul.

În 3 minute poți să vezi și: VIDEO! Acuzații grave la Urgențe Craiova: ucisă de cancer, înmormântată cu COVID-19!

I-a furat unei oltence de 22 de ani toți banii de la pariuri!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0