19.7 C
Craiova
sâmbătă, octombrie 1, 2022

Carantinare 14 zile pentru românii care intră în Italia

Care sunt măsurile de restricție pe care italienii le-au prelungit!

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a semnat un nou decret care va intra în vigoare începând de luni, prin care sunt care sunt prelungite toate măsurile de restricţie adoptate la 10 august, astfel românii şi bulgarii care ajung în Italia, obligaţi şi de acum încolo să stea în izolare la domiciliu 14 zile.

Italia a decis prelungirea restricţiilor, după creşterea îngrijorătoare a numărului de cazuri de coronavirus din ultimele săptămâni, printre acestea se află şi obligaţia de a sta în izolare acasă, 14 zile, pentru persoanele care sosesc din țara noastră, notează libertatea.ro.

Intrarea în Italia se face pe baza actului care atestă reşedinţa, se completează un formular unde se declară domiciliul pentru autorităţile sanitare. Persoanele care sosesc din Grecia, Malta, Spania şi Croaţia au obligaţia să se supună testului pentru depistarea noului coronavirus.

,,Purtarea măştii rămâne obligatorie în toate spaţiile închise, dar şi în exterior în intervalul de timp 18.00 – 6.00, acolo unde nu se poate respecta distanţa de un metru. Discotecile şi stadioanele râmân închise, iar mijloacele de transport vor circula cu o capacitate de 80% pentru a permite respectarea distanţei”.

Râmâne interzisă intrarea în Italia a cetăţenilor din Republica Moldova, Armenia, Bangladeş, Boznia Herţegovina, Brazilia, Chile, Kuweit, Macedonia de Nord, Oman, Panama, Peru, Republica Dominicană, Kosovo, Muntenegru, Serbia şi Columbia.

Costeluș Gheorghe Ilie, omul care a făcut cunoscut numele Filiașiului în Europa este candidatul PSD la funcția de primar

Interlopi înarmați cu săbii și cuțite au dat buzna în locuința unui oltean

Existența Craiovei lui Rotaru, contestată de Crăciunescu: „Eu am votat împotrivă”

Bancu, făcut praf de Raț: „a ajuns să joace fundaș pentru că așa s-a nimerit”

Peștișorul auriu există! O fetiță l-a prins și costă aproape 80 de mii de euro

Tatăl micuței a fost uimit: „A fost primul pește pe care l-a prins” O fetiță de numai 9 ani a Read more

Începe vaccinarea cu cea de-a patra doză!

Ar putea exista un alt val toamna aceasta și poate chiar un altul în timpul iernii Cui îi este recomandată Read more

Loading RSS Feed
Powered by Custom News Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

31,226FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles