fbpx

Cartea vieții tale!

Indiferent de vârsta fiecăruia, amintirile există. Întâmplările de zi cu zi sau ieșite din comun sunt acolo. Persoanele care au pășit sau nu în viețile fiecăruia au lăsat ceva în inimile oricărui om sau au luat ceva de acolo. Așa că, cel mai probabil, toți oamenii își pot scrie propria carte, doar despre viața lor.

Copilăria. Locul unde toți își regăsesc amintiri frumoase sau mai puțin frumoase. Acolo unde răul exista doar în povești, iar binele era găsit în sufletele oricărei persoane. Atunci totul părea ușor. Chair dacă era așa sau nu. Toți au fost copii odată, toți au amintiri de altădată.

Școala, liceul sau poate facultatea. Locurile în care iți faci prieteni, te îndrăgostești, poate și înveți ceva eventual. Majoritatea oamenilor au trecut măcar print unul dintre aceste trei locuri și au rămas cu ceva pentru viitor.

Prietenii. Vechi, noi sau inexistenți. Orice persoană a avut sau are noțiunea de „prieteni” și amintirile plăcute sau neplăcute vin și ele la pachet atunci când te gândești la prietenia cu o persoană sau mai multe.

Familia. Nu ne referim doar la ideea de „mamă și tată” ci la oamenii lângă care ai crescut, oamenii care te-au îngrijit și de la care ai avut sau ai de învățat câte ceva.

Acasă. Locul unde te simți protejat și locul în care vrei ca și ceilalți să se simtă în siguranță. Nu contează că este vorba de un palat sau o cameră de cămin. Acolo te formezi ca om și de acolo pornești în viață, de acasă.

Locul de muncă. Ales de gura părinților, din pasiune sau pentru bani. Indiferent care a fost sau va fi motivul pentru care ți-ai ales sau îți vei lege serviciul, ei bine, amintirile o să vină și din acel loc. Oameni o să cunoști și acolo. Poate pe unii o să îi consideri prieteni, pe alții familie sau pur și simplu o să fie locul în care o să te simți ca acasă.

Sunt mult mai multe etape în viața unui om, iar tu le cunoști cu siguranță. Amintirile există și o să existe mereu. Tu ce titlu ai da pentru „Cartea vieții tale”?

Citește și: Fotbalul din curtea școlii, dat dispărut!
Sursă foto: elle.ro

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0